Пицарията такава, каквато трябва да бъде е логото на пицария

...
Коментари Харесай

Ново място: Franco’s 2

" Пицарията такава, каквато би трябвало да бъде " е логото на пицария Franco`s от 2016 година, когато отвори на ул. " Хан Аспарух " 37. Оттогава за малко време от обичана квартална тя се трансформира в обичана градска пицария, най-после я усетиха и туристите, които се изсипваха всеки уикенд на " Витошка ". Но триумфът й, годен и до през днешния ден, докара и казуса с непрекъснатото очакване за места, а чудесната й локация няма по какъв начин да компенсира неналичието на градина или външни маси. С две думи - стана й тясно. Решението на тези проблеми пристигна по най-логичния метод - с Franco`s 2.
Логото и визията за " пицарията, каквато би трябвало да бъде " са пренесени без никакви промени и тук: менюто е изцяло непокътнато с 16-те типа пици на дървена пещ - 8 класики и 8 с по-различен заряд, две салати и два десерта. Вкусът им през тези пет години потвърди висотата си, а той се реализира със прецизно съблюдаване на технологията на въвличане и узряване на тестото, качествени артикули и никакво мърдане от постигнатия стандарт. Също част от концепцията на Franco`s е да има оптимално бързо обслужване, и - нещо доста значително - да не се пипат първичните цени. Пиците и до момента се движат в по този начин привлекателния диапазон от 6.99 лева до 9.99 лева Концепцията при питиетата също е пределно ясна и къса - бира и вино, без никакъв корав алкохол.
Кое е особеното в този момент? Franco`s 2 се обитава в къща с двор и градина. Интериорът от " Хан Аспарух " в огромна степен е непокътнат и макар че в този момент местата са повече, първичната концепция да се търси атмосферата на уютния фамилен ресторант продължава и тук. Поне това е първото чувство в помещението, което сега е единствено в режим на доставки. Промените в менюто ще бъдат в две направления. Първо, ще се прибавят няколко нови вегетариански и вегански разновидността при пиците - просто търсенето го постанова. Второ, ще има тематични месечни и седмични оферти с по-интересни комбинации или артикули. С разнообразни типове домати да вземем за пример.

Вероятно най-притегателната точка на Franco`s 2 ще се окаже дворът, сега с към момента изчезнала зеленина и със струпани маси в единия ъгъл. За естетите с най-малко базови искания би трябвало да уточним, че цветната къщурка се намира под моста с червото на метрото и на нещо като път, което другояче се води улица. Отвъд оградата ѝ са трапове, дупки, прахуляк и бетон и градежи като за последно, без знаци за някаква по-човешка инфраструктура. Нищо, де, сигурно това ще се преглътне с копнежа за вкусна пица в градина след безкрайните месеци на домоседлия ни живот.
ул. " Тинтява " 28
понеделник - неделя - 10.30 - 22 ч.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР