Пистолетите Скорпион като този, използван при убийството на Ел Едуардс,

...
Пистолетите Скорпион като този, използван при убийството на Ел Едуардс,
Коментари Харесай

Контрабандни „Скорпиони“ като този, който уби Ел Едуардс, използвани в девет други престъпления с огнестрелно оръжие

Пистолетите Скорпион като този, употребен при убийството на Ел Едуардс, са взели участие в девет закононарушения след гибелта й на 24 декември предходната година.

Те постоянно биват трафикирани тук в дезактивирана форма и по-късно още веднъж задействани, сподели Националната организация за битка с престъпността. Националният съвет на шефовете на полицията, в отговор на искане за независимост на информацията, не разкри места или дати на деветте закононарушения или дали има убити или ранени.

Полицията към момента не е разкрила Скорпионите, употребявани за убийства Ел, 26, Ашли Дейл, 28, и Сам Римър, 22, в Мърсисайд предходната година. 23-годишният Конър Чапман удари козметичката Ел, когато стреля в тълпата в пъб в Уолъси. Той получи живот с най-малко 48 години през юли.

По-рано този месец бащата на Ел Тим ни описа за контузията, която е изпитал, когато е разпознал тялото й. И до момента в който Тим е изправен пред втора Коледа без обичаната си Ел, нейната гибел е усложнена от подстригването на ново потомство гангсте...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР