Пистолетът, който беше открит на местопроизшествието край варненското село Гроздьово

...
Пистолетът, който беше открит на местопроизшествието край варненското село Гроздьово
Коментари Харесай

Прокуратурата пред БЛИЦ: Двойното убийство в Гроздьово е извършено с незаконен пистолет!

Пистолетът, който беше открит на местопроизшествието край варненското село Гроздьово и с който е осъществено двойното ликвидиране, е противозаконен и със заличена марка, оповестиха за БЛИЦ от Окръжна прокуратура-Варна. Както заяви Апелативна прокуратура във Варна по-рано през днешния ден, в землището на селото в неделя по сигнал бяха открити убити 44-годишната П. В.,чието тяло е било в автомобил, и 58-годишният А.Х., за който първо БЛИЦ заяви, че се споделя Ангел Христов, по прякор Диверсанта. Двамата бяха открити с огнестрелни рани в главата.

В обясненията си пред проверяващите по формираното досъдебно произвеждане против незнаен причинител за осъществено ликвидиране на повече от едно лице – закононарушение по член 116, алинея 1, т. 4, формирано от Окръжната прокуратура във Варна, околните на 58-годишния Ангел са декларирали, че не знаят той да е имал оръжие. Предстои съдебно-медицинска експертиза, която ще отговори на въпроса дали изстрелите са от това оръжие, балистична експертиза на открития на местопроизшествието револвер, както и преценка, и събиране на още доказателства, въз основа на които ще се преценя точната подготовка на осъщественото действие.

Резултатите от осъществените аутопсии на телата на мъжа и дамата демонстрират, че убийствата им са осъществени с един изстрел в главата с револвер.

Източници на БЛИЦ разкриха, че Ангел Диверсанта е наследил прякора си от татко си. Има двама сина - единият е някогашен преподавател, който сега работи като сервитьор в „ Камчия “, а другият – сегашен боен. Към този миг, най-малко съгласно локалните хора, се удостоверява версията, която първо БЛИЦ заяви, а точно – че до нещастието се е стигнало откакто е била разкрита извънбрачната връзка на 58-годишния мъж. До този миг никой от селото не е предполагал, че Христов кръшка на жена си Величка. Едва когато тя ги хванала на шаблон, истината излязла на яве.

Орлин ФИЛИПОВСКИ, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР