Писта Хасково ще бъде следващото четвърто за сезона състезание за

...
Писта Хасково ще бъде следващото четвърто за сезона състезание за
Коментари Харесай

Писта Хасково е следващото предизвикателство пред Иван Влъчков

Писта Хасково ще бъде идващото четвърто за сезона съревнование за Иван Влъчков в шампионата на Затворен маршрут в серия „ Туринг “. Надпреварата ще се състои идния уикенд по улиците на града. За последно такава имаше през 2018 година.

Пилотът на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък завоюва предния кръг в Стара Загора и поведе в генералното класиране. Той има две победи и едно 5-то място в София, където получи механически проблем. Сега в Хасково той ще гони нов триумф.

На пистата ще го чака сериозна конкуренция. На линия са Кольо Карастоянов също от екипа на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък, който завоюва Писта София, Косю Йорданов с Renault Megane, Стоян Апостолов с Honda Civic и неговия съотборник в Елена Тим Стоил Неков (Honda Civic). Ще кара и шефът на АСК Стара Загора Илия Бояджиев.

„ Очаква ни доста сериозна конкуренция”, съобщи Влъчков.

“Подготвени сме в случай че завали. Имаме задоволително нови гуми за дъжд, а и самият аз нямам терзания от мокри трасета. Нямаше смисъл да вършим някакви специфични промени след Стара Загора. Ще променяме вероятно настройките сега, в който завали. Благодаря на Стоян Стоянов и Николай Мончев за поддръжката “, приключи Влъчков.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР