Писмо с мартенички, изпратени до кореспондентката на Нова телевизия в

...
Писмо с мартенички, изпратени до кореспондентката на Нова телевизия в
Коментари Харесай

Хакери ли?! Български пощи доставиха мартенички на Цеца Алексова след 75 дни

Писмо с мартенички, изпратени до кореспондентката на Нова телевизия в Бургас Цеца Алексова от нейни близки, дойде с два месеца и половина забавяне! Пратката е доставена с гигантско закъснение от " Български пощи " в Бургас, а куриозното в тази ситуация е, че адреса е единствено на 80 километра от този на подателя.





За премеждията си разкри самата Алексова в обществените мрежи и удостовери с датата на пощенското клеймо, че мартеничките са били изпратени още на 23 февруари. Идеята очевидно е била да дойдат преди 1 март, само че пристигнали... чак на 9 май. Ето обявата на Цеца Алексова във Facebook:

" Празниците към този момент не са това,което бяха. Честита Баба Марта! Благодаря ви, " БЪЛГАРСКИ ПОЩИ "! Благодарение на вашия “професионализъм” ме карате да се усещам прелестно и през днешния ден 9 май, да ми е още веднъж 1 март.

Ами по какъв начин да не ги обича човек, пощенска пратка с 4 мартенички, изпратена на 23.02.2022 г изминават скромните 80 км за два месеца и половина. Важно е, че въпреки всичко дойде, тъй като от предходната година още ги очаквам! И да не бяха ви хакнали, вие сами сте се хакнали с тези фрагменти и темпове! Това от мен. ОСТАВКА - нищо, че го махнаха управлението...”
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР