Писмо до МС и областния управител на София изпрати Красимир

...
Писмо до МС и областния управител на София изпрати Красимир
Коментари Харесай

Красимир Джамбазов предложи на МС и областния на София паркът на резиденция Бояна да стане общодостъпен

Писмо до Министерски съвет и регионалния шеф на София изпрати Красимир Джамбазов, претендент за народен представител от Демократична България. В него той упорства паркът на резиденция " Бояна " да стане публичен.

" В момента възрастните хора и младите фамилии с деца нямат каквато и да е опция да излязат на чист въздух и да се разходят, с изключение на да вървят по тротоарите. Това важи в огромна мощ и за жителите на кварталите Манастирски ливади, Княжево, Драгалевци и Симеоново, които също нямат обособени паркови зони. Тези 600 дка от резиденция Бояна, които са занемарени и в действителност не са употребени от никого, само че не престават да са строго охраняема зона, биха били прелестно решение за всички живеещи в гореизброените квартали ", написа Джамбазов във Фейсбук.
 Референдум за достъп до парка на резиденция „ Бояна “ желаят жители Референдум за достъп до парка на резиденция „ Бояна “ желаят жители
Да бъде извършен локален референдум за обезпечаване на достъп на жителите от околните квартали, в които няма съвсем никакви паркови повърхност...

Идеята беше изразена в общественото пространство от Светла Ваташка, ръководител на съдружие " За Бояна ". Тя счита, че е време боянчани да имат най-накрая собствен парк.

 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР