Писмено уверение от Република Северна Македония, че нямат никакви претенции,

...
Писмено уверение от Република Северна Македония, че нямат никакви претенции,
Коментари Харесай

Каракачанов иска писмено уверение от Р С. Македония, че нямат никакви претенции и всичко ще е наред

Писмено увещание от Република Северна Македония, че нямат никакви искания, и всичко ще е наред, България няма да пречи на еврочленството й, съобщи вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов, представен от Българска национална телевизия.

Още от подписването на Договора от 1 август 2017 година позицията на България е доста ясна, доказана и по един доста явен и безапелационен метод с Рамковата позиция от 9 октомври предходната година е утвърдена единомислещо от българския парламент . Следователно - ние няма по какъв начин да мръднем от позиция, която е решение на българския парламент.

За страдание - сътрудниците от Скопие подцениха обстановката, разчитаха, че някой различен ще им свърши работата и че България, както постоянно, е правила отстъпки в името на положителните връзки, на това, че имаме едни приятелски усеща. Този път обаче, няма накъде да се отстъпва и няма потребност да се отстъпва , тъй като практиката демонстрира, че положителните планове не се споделят .
 Българска социалистическа партия желаят Борисов и Захариева да изяснят позицията ни за районен съд. Македония
Българска социалистическа партия желаят Борисов и Захариева да изяснят позицията ни за районен съд. Македония

За Българска социалистическа партия българското единодушие не може да бъде изтъргувано или обещано под външен напън

За коментара на премиера Зоран Заев , че България е нарушила контракта, Каракачанов изясни, че " това единствено ме убеждава, че той и множеството министри очевидно не четат документите , които са подписали. В член втори доста ясно написа, че България ще поддържа Македония за реализиране на критериите. Един от критериите е решаването на двустранните проблеми със съседите, само че те очевидно нямат предпочитание. Не единствено член втори, само че целият Договор не се съблюдава от Скопие ".

Трябва да се направи анекс към контракта и декларация в писмен тип , че в бъдеще западната ни съседка няма да има нито териториални, нито малцинствени искания , приема същинската теза, че историята, езикът и културата до 1944 година са част от българската история и по този начин нещата се вземат решение доста бързо .

Красимир Каракачанов дружно с президента Румен Радев и висши военнослужещи участва на панихида във Военния пантеон - костница на Централните софийски гробища. Панихидата беше отслужена във връзка днешната Архангелова задушница, когато отдаваме благодарност и почитаме паметта на българските воини.
 Заседанието на Съвета на Европейски Съюз за договарянията със Северна Македония е отсрочено
Заседанието на Съвета на Европейски Съюз за договарянията със Северна Македония е отсрочено

Няма да се организира на 10 ноември, а на 17...
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР