Пишман сексоложката Наталия Кобилкина е на път да загуби пачките,

...
Пишман сексоложката Наталия Кобилкина е на път да загуби пачките,
Коментари Харесай

Златотърсачки фалират Наталия Кобилкина! Подбиват пазара с по-евтини уроци по креватна гимнастика

Пишман сексоложката Наталия Кобилкина е на път да загуби пачките, които натрупа на гърба на наивници, подготвени да поверят интимния си живот в ръцете и устните й. Новоизлюпената брачна половинка на елина Такис Дретакис, която от години печели луди пари с XXL курсове, като да вземем за пример проява по какъв начин се вършат свирки, в последно време е закъсала финансово, научи HotArena.

Причината са нароилите се клонинги, които дублират активността й с по-евтини уроци по виртуозно фелацио, вместо галактическите 5000 лв., които желае „ оригиналът ” Кобилкина. Амбицирани от сполучливата й секс процедура златотърсачки, сред които и няколко психоложки, към този момент сноват като партийни деятели из страната и спретват сходни любовни семинари. Така Наталия позагубила част от клиентките си, а надлежно и приходите спихнали.

Украинката, която сама се популяризира като веща в секса, което някогашният й брачен партньор Делчо Добрев опроверга изрично, се изнервила и към този момент обмисля нови доходоносни инициативи. Последната й концепция била да заформи опреснителни курсове по секс за възрастни хора със залязващ съкровен живот. Чичко-паричковци на 55+ били подготвени да си платят уместно, в случай че получат работещи препоръки по какъв начин да съживят живота в леглото. Хитрушата даже към този момент записва новите си пациенти. Наталия била подготвена на всичко, с цел да продължи да бъде финансово самостоятелна. Блондинката се тревожела, че в случай че загуби бизнеса си, ще загуби и мъжа си, който се възхищавал освен от физиката и уменията й, само че и от положителния й бизнес усет, написа " Таблоид ".

„ Ако Такис ме види бедна и разорена, сигурно няма да ме обича толкоз ”, споделяла разтревожената Кобилкина пред приятелки. Те пък се чудели какво толкоз я тормози, откакто заможният й брачен партньор печели премного и за двамата. Наталия обаче е шило в торба, тя в никакъв случай не би си разрешила да стане стопанка и да си остане у дома. Още повече, че държи тя да води парада, шушукат в обкръжението й.

Пробивната украинка съумя да направи бизнес даже от сватбата си. На обилното празненство в Гърция това лято тя се включи онлайн в обществените мрежи и прекъсваше всеки обред с мнения и видеообяснения към клиентките си. Вместо да изживее звездния момент, Кобилкина не спря да споделя по какъв начин е стигнала до такава степен да оплете в мрежите си богатия южняк и да подтиква пациентките си да последват нейния път в търсене на ходещ вибратор с затлъстял портфейл.

Съпругът предприемач пък бе очевидно шокиран от хиперактивността на младоженката, само че се подчиняваше на всичките й заповеди къде да застане, какво да прави, по кое време да се снима и по кое време да се отдалечава от нея. „ Тя е съвършена, тя е богиня ”, напява и през днешния ден влюбеният Такис.

Елинът даже одобри за обикновено меденият месец да трае има няма два три дни,  с цел да не се провалят секс семинарите на жена му в страната, които тя хукна да прави съвсем незабавно след празненството. „ Това момиче няма да пропадне, тя е неуморна и постоянно дейна. Пък и към този момент е натрупала задоволително, с цел да се ядове ”, означават възхитени поклонници на Кобилкина.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР