Пишман актьорът Кристиан Кирилов, който нашумя с ролята на Митака

...
Пишман актьорът Кристиан Кирилов, който нашумя с ролята на Митака
Коментари Харесай

Защо Митака от „София ден и нощ” се раздели със съпругата си Джулия

Пишман артистът Кристиан Кирилов, който нашумя с ролята на Митака от сериала „ София денонощно ”, се е разделил със брачната половинка си - певицата Джулия. Разводът им напълно скоро ще бъде формален. Запознати издават, че по време на брака им мачото постоянно се заглеждал по други дами, случвало се и да кръшка. Бившите влюбени по този начин и не съумяха да се снабдят с дете. Всичко това довело до предстоящ завършек на връзките им.
Ето какво показа фолк изпълнителката, която имаше рожден ден неотдавна, в обществената мрежа: „ Този рожден ден е по-специален за мен, тъй като през миналите три години, прекосих през много нежелани, само че градивни прекарвания. Те ми помогнаха още по-осъзнато да кажа, че съм щастлива и признателна за всичко, което е към мен и ми се случва! Животът ме раздели с индивида, с който бях избрала да бъда, само че имам вяра, че всички сме тук, с цел да учим уроците си. Някои неприятни неща стопират да се повтарят сега, в който схванеш кое в действителност е вярно за теб, с цел да минеш на идващото ходило в персоналното ти духовно и човешко израстване ”

Почитателите на певицата я окуражиха. „ Време беше да го разкараш тоя селяк! Не ти отиваше! ”, „ Мани го този някогашен Кристиян или там по какъв начин беше, гледай си бъдещето, ти си неповторима жена! ” – това са част от мненията под поста на Джулия в инстаграм.

Кристиан от своя страна посочи, че повода за разлъката е най-много несходство в характерите . По думите му било обикновено да излиза с други дами, откакто към този момент бил свободен мъж. Говори се обаче, че се заглеждал по непознато и преди раздялата.

Кирилов се похвали в мрежата, че към този момент има нова тръпка. Даже пусна фотография на ръцете им с преплетени пръсти. От фрагмента се вижда, че са си създали татуровки с първите букви на имената. Не неговата е изписано „ Д ”, а на нейната – „ К ”.  Лицето на дамата не се вижда, само че става въпрос за Денислава Велкова от втория сезон на шоуто „ Един за различен ”. „ Точно на рождения ден на Джулия ли реши да се похвалиш? ”, „ Леле, огромен благородник! Заряза жена си поради друга! ” ядосват се фенове на чалга фурията.

Докато беше женен за певицата, екранният Митак също се опитва да пробие в чалга промишлеността. Той направи няколко дуета с някогашната си, само че те не съумяха да се трансфорат в шлагери. За страдание, кариерата на изпълнителката също стартира да залязва. Вероятно персоналните й несполуки са се отразили и на професионалния й живот.

Хора от обкръжението на Кристиан настояват, че по време на брака му с Джулия той постоянно ходел по участия с нея. Придружавал я не от ревнивост или от други съображения, а с цел да прибира хонорарите й. Кирилов кътал всички бакшиши на някогашната си под предлог, че е по-умел във финансовото обмисляне. Изживявал се и като неин управител. Самата певица не се противяла и изцяло се доверявала на брачна половинка си, само че по-късно се осъзнала.

Кристиан и Джулия подписаха брак през 2019 г, на обилна гала с доста посетители. Още тогава се заприказва, че чакат бебе, само че това по този начин и не се случи. Съпрузите сякаш доста желаеха дете, но певицата не съумя да забременее.

Преди да се обвърже с изпълнителката Кирилов излизаше с дъщерята на банкерката Цветелина Бориславова - Веселина. Фитнес фанатикът се надяваше с нея нещата да потръгнат, само че удари на камък. Милионерската наследница го заряза, тъй като й се стори безперспективен.

Кристиан постоянно е казвал, че мечтае за кариера в киното и малкия екран. Преди време той е учил актьорско майсторство в Лондон, но съгласно осведомени става въпрос за елементарен заплатен курс, а не за влиятелен университет. Всеки, който има предпочитание и пари, може да изкара сходно образование в британската столица. Здравенякът се изръсил с към 2000 английски лири и в този момент гордо го вписва в автобиографията си.

За негово страдание обаче, след финала на „ София денонощно ” актьорската му карера е в застой. Екранният Митак взе присъединяване и в шоуто „ Маскираният артист ”, само че от този момент няма други телевизионни изяви. С днешна дата той се занимава с продажба на автомобили  - върти автокъща, която е нарекъл „ Ден и нощ ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР