Писателят Калин Терзийски продължи с тезата си, че Григор Димитров

...
Писателят Калин Терзийски продължи с тезата си, че Григор Димитров
Коментари Харесай

Калин Терзийски пак за Гришо: Лувъра ли е по-важен за хората или стадион Маракана?

Писателят Калин Терзийски продължи с тезата си, че Григор Димитров е ”едно клето момче ”, което играе добре тенис. Според него не е обикновено един публицист да получава 100 000 по-малко. По думите му писателите заслужават повече, тъй като основават мисли. Това съобщи Калин Терзийски, продължавайки полемиката за цената на труда. Ако една картина на Леонардо попадне в Папуа, то локалните ще я употребяват за хартия, уточни той. Той счита, че неговите романи не се познават и по тази причина е такова отношението.

Когато противопоставяш 2,5 млн. на 25 паунда, то споделят, че това е опълчване. Не, обичам това момче. Казвам, по какъв начин 100 пъти се подценява един труд. А това е рисково. Един народ може да бъде пратен в нищото, при боклуците, сподели още писателят.

Оценките за това, което съм написал, на 50 % са позитивни, уточни той.

Каалин Терзийски разяснява и избора на Мис България. Почти всики упрекват Мис България, че не е красива по техния усет, а не тези, които са я избирали. Българинът знае, че нещата се вършат срещу разпоредбите с подли връзкарски механизми. Прави и чест, че не е пипнала нищо по нея, разяснява той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР