Писателят Калин Терзийски, който от доста време се изявява като

...
Писателят Калин Терзийски, който от доста време се изявява като
Коментари Харесай

Пак ли се пропи? Калин Терзийски продава картините си за жълти стотинки

Писателят Калин Терзийски, който от много време се изявява като художник, се оплака, че продава картините си на безценица и даже ги подарява. Психиатърът очевидно го е закъсал крепко с финансите, щом и книгите, и картините не могат да му обезпечат удовлетворителен живот.

След жалбата на писателя, мнозина позволиха, че ексцентрикът е изпаднал в тези особени положения, наречени духовни депресии.

Други заподозряха, че отново е станал „ другар “ с чашката, макар че бе оповестил, че не пие от известно време. Не е ясно какво се случва с писателя и толкоз ли е закъсал, че разпродава творчеството си на смешни цени. Или няма купувачи, които да се интересуват от сътвореното от него, написа " Флагман ".

„ На мен към този момент нищо не ми би трябвало, нямам потребност от нищо. Изгубен съм, обезверен съм. С парите, в случай че някой реши да купи някоя моя картина, ще си купя самун, за това ще ми стигнат “, стресна с думите си мрежата Калин Терзийски.

Терзийски не изясни нищо повече, нито разясни на какво се дължи душевното му положение. Мнозина заподозряха, че може да е изпаднал и в по този начин наречената „ креативна дупка “, с цел да концентрира вниманието върху себе си и с цел да си четка егото. Той стигна до такава степен, че даже погреба дългогодишната си другарка, колежката си Ивана Генова, която бе до него, спасяваше го доста пъти и изтърпя всичките му гаври. Тя обаче разумно отхвърли да дава пояснения.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР