Писателят Иван Комита представи зрелищен трейлър към романа си Хранилка“.

...
Писателят Иван Комита представи зрелищен трейлър към романа си Хранилка“.
Коментари Харесай

За пръв път: Български роман с трейлър като за холивудски филм

Писателят Иван Комита показа зрелищен филмов откъс към романа си „ Хранилка “. Книгата излезе от щемпел в края на януари тази година и е измежду най-продаваните дебютни заглавия през последните месеци.

Видеото към книгата е впечатляващо и припомня на филмов откъс като за касов холивудски филм. Българска книга до момента не е презентирана по подобен метод – филмовият откъс се отличава със трудност на осъществяване, благосъстояние на сцените, многообразие на локациите и отлична актьорска игра на участниците.



Подготовката и снимането на клипа лишава няколко месеца на целия екип. Сценарист и режисьор е самият Иван Комита , а оператор и монтажист – Георги Кръстев . В функциите на главните персонажи от романа „ Хранилка “ са Велина Узунова , Калоян Митов от МА „ Ивет Фешън “ и Габриела Бизеранова. За стайлинга и облеклото на участниците се погрижи Стоян Апостолов. 



Иван Комита

Трейлърът е с дълготрайност 2,26 минути и в него вземат участие общо 17 души, като сцените са снимани на общо 6 местоположения.

Дебютният разказ на Иван Комита „ Хранилка “ споделя историята на милионерски наследник и прекарванията му в света на богатите и известните, връзките му с италианската мафия и персоналния му катарзис. 



По мотив премиерата на филмовия откъс 22 души от почитателите на създателя в обществените мрежи и профилите на акцията „ Модерно е да се чете “ ще могат да си поръчат романа с персонално обръщение, подпис и специфичен $ книгоразделител.



Към всички отзиви за романа „ Хранилка “ в клипа е включен и отзивът на една от най-превежданите български писателки Здравка Евтимова, който тя наскоро даде за създателя и романа в изявление за БНР.

" Иван Комита е самобитен гений, той е от тези майстори на словото, които трансформират думите си в неврони, а книгите си – в едно широко поле за размисъл. Той съумява по непредвиден метод да основава връзки сред понятия, които, на пръв взор, не са свързани. „ Хранилка “ заслужава внимание и би спечелил читателите от първата си страница и би ги държал в напрежение до дъно. Затова предлагам всеки младеж, всеки човек на междинна възраст и всеки в зрелост да се обърне с чисто сърце към този разказ и да го впише в своя нравствен свят ", съобщи Здравка Евтимова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР