Писателят Христо Стоянов е потресен от гаврата, която е забелязал

...
Писателят Христо Стоянов е потресен от гаврата, която е забелязал
Коментари Харесай

Писателят Христо Стоянов побесня заради гавра със знамето: Не е за гледане нещо, с което...

Писателят Христо Стоянов е покъртен от гаврата, която е забелязал на митингите с българското знаме. Той е написал мощен статус в обществената мрежа фейсбук. Ето какво написа Стоянов в своя коментар, озаглавен "Да обърнеш знамето ":

Дали е умишлено, или е от неведение - не знам. По-скоро е от неведение. Което е по-опасно от съзнателното превръщане на цветовете на знамето. Сигурно е от неведение, тъй като дамата е наметната с него - заради липса на първи брачни нощи размятаме националното знаме като чаршаф.

След първа брачна нощ сме японци - кръвта от раздрания химен е по средата на чаршафа. Досущ като японското знаме. И единствено от размера зависи дали някогашната до през вчерашния ден госпожица не е присвила очи и на другия ден - като японка. Но за нашето си знаме.

Тя се е наметнала с Националния ни знак с бялото надолу. Ама пък и какво и пука - така и така знамето е откъм гърба - покрива задника. Националният байрак като знак. Като маска. Като нещо, което варди задните елементи - от уроки някои, други - тъй като не са за гледане.

Не е за гледане нещо, с което си оповестил война на страната. Нещо, което е оповестило война на страната... Задници... ", написа той.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР