Писателката Ваня Щерева влиза в новият сезон на романтичното риалити

...
Писателката Ваня Щерева влиза в новият сезон на романтичното риалити
Коментари Харесай

Ваня Щерева участва във втория сезон на Ергенът

Писателката Ваня Щерева влиза в новият сезон на сантименталното риалити " Ергенът ". Това разгласи самата тя в предаването " Преди обед " по Би Ти Ви.

Щерева прекара няколко месеца в южната ни съседка, до момента в който текат фотосите на формата.

" Това беше най-хубавото прекарване през миналата година! Толкова е по-яко от първия сезон. За страдание не се боря за сърцето на ергена, макар че за това сърце си коства да се бори човек. Евгени е страховит. Не приказваме образно, а като човек, като разсъдък, като морал ", сипе суперлативи русокоската за пианиста Евгени Генчев, който търси огромната обич в предаването.

Самата Щерева взе участие във формата като редактор.

В дребното свободно време, което й остава сред фотосите Ваня съумява да разсъни една позабравена своя пристрастеност, а точно писането на музика, предава " България през днешния ден ".

" Вдъхнових се до момента в който бях в Турция. Заминах с цел да мога да се рефрешна креативен. Преди това се занимавах главно с бижута и имах потребност да се откъсна малко от това. Предаването доста ме зареди. В дребните часове, в които не бях на работа творих на балкончето на стаята ми ", споделя Ваня и добавя, че към този момент има три подготвени песни, които следва да пусне скоро време.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР