Писателката Нина Георге е родена през 1973 г. в Билефелд,

...
Писателката Нина Георге е родена през 1973 г. в Билефелд,
Коментари Харесай

Любов в Бретан от издателство Слънце

Писателката Нина Георге е родена през 1973 година в Билефелд, Германия. Автор е на редица сантиментални и престъпни романи, измежду които най-известен е бестселърът Парижката книжарница.

Романът Любов в Бретан е отличен с премията Делия за най-хубав немскоезичен любовен разказ. Книгата към този момент е на книжния пазар, с печата на издателство Слънце.

Успокояващо и красиво е човек да знае, че в никакъв случай не е късно за фантазии, безсънни нощи, танци и любов. Че за свободата, любовта и вярата няма възраст. Нина Георге ни споделя историята на Мариане, чието сърце кърви от злощастие и прелива от неизживяни копнежи.

Тя е една от дамите, които вехнат и сивеят в непоносимата хватка на студения брак и монотонното мъртво ежедневие. Решава да се слее с вечността, скачайки в Сена, само че ориста има други проекти.

Парижки клошари я избавят и в болничното заведение тя осъзнава, че копнее само за морето. И потегля към фантазията си, събудила волята ѝ за живот. Пристига в Бретан, наема мечтаната стая с панорама към морето, намира си работа в изящен ресторант.

В малко рибарско селце открива прелестни хора, превъзходна природа, усета и ароматите на локалните ястия. Среща и любовта и незабелязано зрялата жена се трансформира в момиче, което копнее да се радва на дните си, да танцува.

Но брачният партньор ѝ стартира да я търси, появява се даже по малкия екран и оповестява, че е изчезнала. Ще я открие там, в Бретан. Призракът от предишното ще се опита да унищожи нежния ѝ настоящ свят. Ще се оправи ли Мариане с новите провокации?
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР