Писателката и психотерапевт Виргиния Захариева изпрати отворено писмо до правителството

...
Писателката и психотерапевт Виргиния Захариева изпрати отворено писмо до правителството
Коментари Харесай

Писателка с отворено писмо до правителството: Държавата във ваше лице е токсична

Писателката и психотерапевт Виргиния Захариева изпрати отворено писмо до държавното управление във връзка оповестените през вчерашния ден стопански ограничения поради изключителното състояние, пише " Дневник ".

Ето и текстът без редакторска интервенция:

" Вчера на брифинга на държавното управление за ограниченията за подкрепяне на популацията свободните специалности въобще не бяха упоменати. Министърът на финансите, откакто изброи ограниченията за бизнеса и някои ограничения за пенсионерите, сподели че останалите, които влизат в групата на маргиналите, не подлежат на подкрепяне.

Като цяло държанието и излъчването ви е надменно и неуважително към тези, които управлявате.

Все едно би трябвало да помагате на българите от личния си джоб. Вярвате, че публичните богатства ви принадлежат?

В тези две седмици или два месеца изолираност, без ясни ограничения за разсрочване на заплащанията за популацията, очевидно не си давате сметка за психологическия резултат, който има тази обстановка върху популацията.

Затворени вкъщи, обливани от апокалиптични вести, хората не могат да разтоварят паниката в деяние: нито могат да атакуван, нито да избягат и се получава рисково нагнетяване на напрежение. Знаем какви са следствията: тревожни разтройства, депресии, неконтролируема експанзия. Казвате ни: " айде още една седмица не е предходна... " И балканското: - " Търпете... това може да продължи и година... ". Всички имаме отговорности към околните и обвързаности, които НЕ търпят отсрочване.

Пак се ползва правилото: който издържи.

" Имате доста спестявани. " Но и да устоят някои, по какъв начин ще живеят измежду притиснат озверял народ. " Радвайте се, че не пускаме декрети като Орбан... " Разбираме намека. Познаваме диктатурата.

Грижата се постанова СЕГА, господа ръководещи, с цел да се резервира психическото равновесие, с цел да можем след това по-лесно да излезем от рецесията. Вирусът ще премине. Психичното и духовното здраве се лекуват доста по- дълго и мъчно!

Държавата е за това, за такива обстановки.

Пространните ви брифинги са подправена игра на народна власт!

Държавата във ваше лице е токсична. Тя е опашката на вируса.

В момента губим и последните си персонални свободи. Дали ще спрете да следите телефоните ни след тази рецесия? И също така казвате: Останете си вкъщи и вземете още заеми, в случай че нямате средства.

Супер!

Природата на бъдещето е несигурна. Същността на живота е придвижване и смяна. Когато имате жители и желаете да ги пандизите за тяхно положително, да им отнемете свободата, правото на труд, би трябвало да дадете нещо. Да поемете отговорността да рискувате средства! Не хората!

И да сте смирени, щом са ви избрали да им служите ".



PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа
НАПИШИ КОМЕНТАР