Писател и изследовател на шаманската култура в руския Алтайски край

...
Писател и изследовател на шаманската култура в руския Алтайски край
Коментари Харесай

Алтайски шаман зловещо: Апокалипсисът е близо, Земята ври и кипи

Писател и откривател на шаманската просвета в съветския Алтайски край предсказва скорошния завършек на света. Андрей Коробейщиков твърди, че естествените катаклизми безусловно „ раздират Земята “.

Коробейщиков показва, че за идния апокалипсис свидетелства огромният брой катаклизми и произшествия. Сред тях са земетресенията, наводненията и изригванията на вулкани.

„ Вижте, всеки ден може да изригне вулканът Килауеа и Хаваите ще отидат под водата. Целят свят ври и кипи “, съобщи той, представен от международни организации.

Изследователят прибавя, че за пет години може да се случи „ бурята на хилядолетието “, в случай че човечеството не се откаже от технологиите. Шаманът предизвестява, че този развой не стопира и човечеството се е запътило към саморазрушението.

Думите си откривателят поддържа с откритието на водолази в Телецкото езеро в Алтай. На дълбочина от 75 метра беше открито изображение на дъртак. Писателят счита, че това може да е знак за апокалипсис, който приканва човечеството да се замисли и да избави планетата.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР