Пиринско откри новия бирен сезон на специално събитие с най-свежото

...
Пиринско откри новия бирен сезон на специално събитие с най-свежото
Коментари Харесай

Пиринско Младо пиво с нова комуникационна кампания и инвестиции за сезон 2018

Пиринско откри новия бирен сезон на особено събитие с най-свежото предложение в портфолиото на марката, Пиринско Младо питие.
При лансирането на Пиринско Младо питие Карлсберг България прави вложения от над 2 млн. лева за съоръжение и софтуерна подготовка, нужна за производството на непастьоризираното питие в пивоварната в Благоевград. През актуалната 2018 година компанията влага в нови 2 млн. 330-милилитрови оборотни бутилки, заради увеличеното търсене през миналите 2 години от появяването му на пазара.
“Пиринско Младо питие несъмнено се хареса от потребителите на Пиринско, а и освен от тях. То развива капацитета си на едно от най-свежите бирени оферти в своя сегмент и способства за триумфа на бранд-майка. Резултатите от представянето на Пиринско през миналите 12 месеца са безапелационни - Пиринско е най-голямата бирена марка у нас. По данни на организация A/S Nielsen, през 2017 година марката реализира 19,8% пазарен дял в размер от общия пазар на бира в страната”, показа Теодор Несторов, маркетинг шеф на Карлсберг България.

Обновена информационна акция за 2018 година надгражда концепцията от предходната година, в която посредством персонажи на животни по занимателен метод и с доста възприятие за комизъм е показано свежото позициониране на марката, обвързван с природата и естествения си състав. Новата акция бе тествана в потребителско изследване при започване на 2018 година, проведено от GfK, в което се виждат усъвършенствани резултати в основните характерности на посланието в рекламата - по отношение на миналата акция от сезон 2017.
*Пиринско Младо питие е непастьоризирана светла бира със пресен усет, алкохолно наличие 4,4% и продължителност 8 седмици. От месец май 2017 година продуктът се предлага в нова оборотна стъклена бутилка от 330 мл, която резервира пивото прелестно охладено и свежо през целия период на валидност. В неговия състав се съдържат три сорта хмел.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР