Пирин потегля за Варна за гостуването на Черно море от

...
Пирин потегля за Варна за гостуването на Черно море от
Коментари Харесай

Пирин без Бодуров и Манолев срещу Черно море

Пирин потегля за Варна за гостуването на Черно море от 22-ия кръг на Първа лига. „ Орлетата “ ще се опитат да продължат позитивната си серия от резултати, откакто записаха три следващи турнирни победи и общо четири мача без проваляне.

В предишния кръг Пирин завоюва против Арда с 1:0 с гола на Антон Карачанаков и по този метод се изкачи на 10-то място в класирането, съобщи kotasport.com.

Предстоящият противник Черно море заема 4-то място в подреждането, като в предишния кръг записа триумф с 3:0 при гостуването на Локомотив (София). „ Моряците “ имат 4 победи, 4 равенства и 2 загуби в 10-те си семейства досега през сезона в Първа лига.

На стадион „ Христо Ботев “, в първия мач от сезона сред двата тима се получи зрелищно тъждество – 2:2. Станислав Костов и влезлият от аварийна пейка Преслав Йорданов се разписаха за нашия тим, до момента в който два гола за варненци вкара Пабло Алварес – единият от дузпа. Родриго в 42-ата минута и Попев в 87-ата минута получиха червени картони, а в края на мача Васил Панайтов пропусна да се разпише от бялата точка.

„ Ще се опитаме да се възползваме от инерцията, която натрупахме с помощта на положителните резултати. Знаем какъв брой сложен противник е Черно море. Те разполагат с положителни играчи, както и с умел и първокласен треньор. Не инцидентно се намират на тази позиция в класирането. Ние имаме нашите кадрови проблеми, само че би трябвало да ги превъзмогнем и да се опитаме да продължим положителното ни показване. Оптимист съм, че възходът ни ще продължи. Отборът тренира на равнище и сме оптимално подготвени за това мъчно посещение “, съобщи старши-треньорът на “орлетата” Радослав Митревски пред www.fcpirin.com

Извън групата остават контузените Венцислав Бенгюзов и Николай Бодуров, както и осъденият Станислав Манолев. Главен съдия на срещата ще бъде Ивайло Ненков.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР