Пирин подписа договори с офанзивните футболисти Калоян Тодоров и Китан

...
Пирин подписа договори с офанзивните футболисти Калоян Тодоров и Китан
Коментари Харесай

Пирин с двоен трансфер

Пирин подписа контракти с офанзивните футболисти Калоян Тодоров и Китан Василев.

Двамата изкараха подготвителния интервал и взеха присъединяване във всички другарски срещи на представителния тим досега.

Офанзивният халф Калоян Тодоров е на 23 години и е роден във Варна. За последно игра в тима на Спортист (Своге). Юноша е на Черно море, носил е екипите още на Лудогорец и Чавдар (Етрополе).

„ Щастлив съм, че имам опция да играя в тим като Пирин. Благодаря на управлението за доверието, което показва към мен. Сега задачата пред мен е да оправдая това доверие и да направя мощни мачове за тима “, съобщи Тодоров.

Роденият в Благоевград Китан Василев е младеж на Пирин. Идва от тима на Хебър (Пазарджик), чийто екип носеше през предишния сезон. Китан играе като крило, а кариерата му досега включва тимовете на Славия, Витоша (Бистрица), Царско село, Локомотив (София) и Септември (Симитли).

„ Завръщам се в Пирин, където започнах като младеж. Това е значим миг за мен и съм доста удовлетворен, че ще имам опция да нося фланелката на тима в Първа лига “, сподели Китан Василев.

Двамата бяха показани от изпълнителния шеф на клуба Велислав Елезов, който съобщи:

„ С привличавнето на тази футболисти продължаваме линията, обвързвана с налагането на млади играчи. Ще им даден късмет да играят за Пирин, тъй като имат качества, само че и тъй като заслужиха това с упоритата си работа по време на подготвителния интервал “, сподели Елезов.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР