Пирин е на път да изпусне вратаря Максим Ковальов. 23-годишният

...
Пирин е на път да изпусне вратаря Максим Ковальов. 23-годишният
Коментари Харесай

Пирин е на път да изпусне Ковальов, клубове от елита готови да го прилапат

Пирин е на път да изпусне вратаря Максим Ковальов. 23-годишният вратар прави отличен сезон под рамката на орлетата. Това е и повода към него да душат няколко родни клуба. Отделно интерес има и от родната Украйна.

Договорът на стража е до края на акцията. От Пирин ще опитат да го задържат, само че едва ли това ще е по-силите им. Все отново има вид той да остане предан с орлетата, които го сложиха на картата у нас. И въпреки всичко да подпише ново съглашение, с цел да може клубът да прибере средства от негов трансфер.
 Пирин пусна в продажба билетите за мача с Черно море
Пирин пусна в продажба билетите за мача с Черно море

Вижте детайлности

В последния кръг против ЦСКА (2:1) Ковальов още веднъж имаше отлични спасявания, а в добавеното време отрази удар от упор на Линдсет и орлетата ликуваха с успеха. Максим дойде в Благоевград, като преди този момент бе пазил в третодивизионния украински Кристал Херсон. Три сезона е бил и в молдовския Зимбру. Той последователно се утвърди на титулярното място през предишния сезон. А през този не излиза от състава.

През зимата се заприказва, че Максим Ковальов е на крачка от ЦСКА 1948. Тогава обаче столичани не продадоха Даниел Наумов и място в Бистрица за украинеца нямаше. През лятото обаче родният национал си потегля като свободен сътрудник.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР