Пирин (Благоевград) се подсили в навечерието на старта на пролетния

...
Пирин (Благоевград) се подсили в навечерието на старта на пролетния
Коментари Харесай

Пирин се подсили в навечерието на старта на пролетния полусезон

Пирин (Благоевград) се укрепи в навечерието на старта на пролетния полусезон. " Орлетата " се схванаха с французина Браян Есало и подписаха контракт, а през днешния ден 25-годишният флангови нападател би трябвало да бъде организиран с картотека в БФС и да може да бъде разполагаем на новия украински треньор Олександър Бабич още за мача с Левски, написа " Тема Спорт ".

За последно играчът е бил част от гръцкия втородивизионен Аполон Понту. За този клуб той има 30 мача и 8 гола. В Пирин идва като свободен сътрудник, откакто е минал къс експериментален интервал и е бил утвърден от Бабич.
 Билетите за почитателите на Левски за мача с Пирин свършиха
Билетите за почитателите на Левски за мача с Пирин свършиха

Бяха отпуснати 850 билета

Браян Гай Есало е роден на 15 юни 1998 година. Висок е 168 сантиметра, само че е доста повратлив. Играе и по двата фланга на нападението, а при гърците е употребяват и като подправена деветка. Есало е младеж на Монако, като стига до тима до 19 години. Пратен е да натрупа опит в аматьорския Льо Флеш, само че в никакъв случай не намира назад пътя към Монако.

След това минава през различен френски отбор - Тур, преди да се озове в португалския Униао Мадейра. През зимата Есало изкара експериментален интервал и в Етър, само че по този начин и не е съумял да убеди " болярите " в своите качества.

Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР