Пирин (Благоевград) може да се похвали с нова и високотехнологична

...
Пирин (Благоевград) може да се похвали с нова и високотехнологична
Коментари Харесай

От Пирин се хвалят с нова и високотехнологична придобивка

Пирин (Благоевград) може да се похвали с нова и високотехнологична облага. Ръководството на " Емирейтс Уелт ", в лицето на госпожа Ива Уорън, закупи за клуба най-модерната технология за разбор и цялостна статистика, както и следене на функционалното положение на играчите - последно потомство артикул на международната марка Статспорт.
 От Пирин потвърдиха за краткотрайния треньор
От Пирин потвърдиха за краткотрайния треньор

Ръководството на ФК Пирин е към този момент в договаряния с задгранични мениджъри

Само още два клуба в България употребяват тази технология, само че даже и те са с по-старо потомство. Системата е на стойност 140 хиляди лв. и e връх на технологията в тази сфера. Тя се употребява от клубове като Ювентус, ПСЖ, Ливърпул, както и националните тимове на Бразилия и Германия, пишат в формалния си уебсайт от Пирин.

Чрез нея, в действително време, треньорският щаб на зелените ще може да следи в дълбочина над 150 индикатора на състезателите по време на футболните дуели и подготвителни занимания.

Ръководството на клуба е към този момент и в диалози със профилирани футболни анализатори, от които ще се избере най-подходящият експерт, който да бъде част от новия треньорски щаб.

На идващ стадий, сходна система за разбор ще бъде въведена и за последните две възрасти в школата на клуба.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР