Пирин (Благоевград) излезе с информация за своите феновете относно мача

...
Пирин (Благоевград) излезе с информация за своите феновете относно мача
Коментари Харесай

Пирин призова феновете да закупят предварително билетите си за двубоя с Левски

Пирин (Благоевград) излезе с информация за своите почитателите по отношение на мача против Левски на следващия ден (3 април). “Орлетата ” приканват своите последователи да закупят билетите си авансово, с цел да не се основава скупчване пред касите на стадиона.
 Пирин картотекира Такахаши за мача с Левски Пирин картотекира Такахаши за мача с Левски
Ето какво пишат благоевградчани:

“Предварителна покупка на билети за мача с Левски

Уважаеми последователи, с цел да бъде избегнато скупчване пред касите на стадион „ Христо Ботев “ ви молим да закупите вашия билет за утрешния дуел сред Пирин и Левски авансово.

Билети могат да бъдат закупени от нашия почитател магазин на улица „ 3-ти март “ (работно време - събота от 10:00 до 14:00 ч. и неделя от 10:00 до 17:30 ч.) и посредством онлайн платформата Урбо. В деня на срещата касите на стадион „ Христо Ботев “ ще бъдат отворени в 16:00 ч. За ваше облекчение, на стадиона ще се влиза и през вратата на централния вход, която нормално служи за излаз.

Билети за последователите на гостите в деня на мача ще се продават на площад “Македония ” от 14:30 до 15:30 ч., а от 16:00 часа на касите пред служебния вход на стадион „ Христо Ботев “ и на улица „ Дъбравска “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР