Pirelli ще представи Scorpion Trail III, най-новата гума в ендуро

...
Pirelli ще представи Scorpion Trail III, най-новата гума в ендуро
Коментари Харесай

Нова гума Pirelli Scorpion Trail III

Pirelli ще показа Scorpion Trail III, най-новата гума в ендуро уличния сегмент. Разработена е особено за високопроизводителни авантюристичен мотоциклети и ендуро. Най-младият член на сполучливото семейство гуми ще бъде разполагаем от началото на 2024 година В момента гумата е подложена на последните си, взискателни проби навън.

През последните години сегментът Enduro Street се трансформира в един от най-важните на пазара на мотоциклетни гуми. Pirelli избра да създаде гуми в този сегмент с все по-спортно показване на пътя, само че с офроуд тип - със специфичен фокус върху лекотата на потребление при разнообразни пътни условия.

Pirelli Scorpion Trail III се отличава с нападателна шарка на протектора, която крие мощни софтуерни нововъведения. Тя употребява най-новите технологии, материали и процеси, както и необятното ноу-хау на Pirelli в сегмента " Big Enduro ", с цел да отговори и на най-взискателните упования с първокласно показване на пътя, съгласно производителя. В съпоставяне с предходния модел Scorpion Trail II, новата гума предлага доста усъвършенствано ръководство и по-спортно държание при шофиране с помощта на отличното сцепление, както и усъвършенствано държание при шофиране на мокра настилка.

Целевата група на Scorpion Trail III са мотоциклети със междинен работен размер (над 400 куб.см) и оборудвани с предни гуми 19 или 21 инча, т.е. мотоциклети, които могат да се оправят с дълги обиколки и екскурзии с леки офроуд пасажи. През 2024 година гамата ще бъде разширена, с цел да включва 17-инчови предни и задни гуми за моторите в кросовър сегмента.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР