Pirelli Scorpion Trail III е най-новото поколение гуми за приключенски

...
Pirelli Scorpion Trail III е най-новото поколение гуми за приключенски
Коментари Харесай

Pirelli Scorpion Trail III - по-спортен на асфалта и извън него

Pirelli Scorpion Trail III е най-новото потомство гуми за авантюристичен туринг от обичайна италианска марка. Те са създадени за авантюристичен и кросовър мотоциклети, които би трябвало да се показват в огромно многообразие от области. Първите размери към този момент са налични в магазините, а други размери ще следват през сезона.

Дизайнът на профила на Scorpion Trail III е целеустремено по-нататъшно развиване на профила на неговия предходник, Scorpion Trail II.Това е направено за видимо възстановяване на стабилността и прецизността на шофиране. За да се реализира това, главната скица на присъщия дизайн на протектора на спортните гуми Diablo на Pirelli беше преразгледана и интегрирана в пътен ендуро артикул.

Жлебовете на централната лента, основани на присъщия модел " Flash " на гамата Diablo, разрешават добра евакуация на влагата и странична непоклатимост при каране на по-мек терен, като в същото време обезпечават отмерено изхабяване. Освен товаса налице и по-широки, напречни канали в средата и в рамената. Те са предопределени да обезпечат положително сцепление и непоклатимост на посоката даже на неасфалтирани пътища.

Този дизайн на профила разрешава на Scorpion Trail III в допълнение да усили съотношението сред позитивен и негативен профил в съпоставяне със своя предходник. Това води до по-голяма контактна повърхност сред гумата и асфалта, и в последна сметка до повишение на характерностите на пътя.

За Scorpion Trail III Pirelli създаде нови съединения, които са 100 % основани на силициев двуокис както в предните, по този начин и в задните радиални размери, което се счита за ключ към положителното показване както на мокри, по този начин и на сухи пътища. Радиалните гуми на задното колело имат оформление от двойна примес, чиято мека примес в раменете е предопределена да усъвършенства сцеплението в завой посредством потреблението на специфични, омекотяващи смоли.

По-твърдата примес в централната зона на протектора е сходна на тази на предната гума и е проектирана да обезпечи висока непоклатимост, резистентност на изхабяване и пробег. Структурите на предните гуми са основани на опита на Pirelli в спортните класове Supersport и са предопределени да подобрят ръководството и сцеплението. По-специално радиалните гуми имат структура с нулев железен колан, който е предопределен да обезпечи непоклатимост даже при високи скорости.

Особено здравите структури на задните гуми са предопределени да предложат спортно ръководство във всички области на приложимост и висока непоклатимост при всевъзможни условия на натоварване. Контурите на новия Scorpion Trail III са повлияни от опита на Pirelli в сегмента на спортните туристически гуми. Те се основават на метода с голям брой радиуси, който има за цел да обезпечи най-хубавата непоклатимост при високи скорости, огромен пробег и спортно шофиране с прогресивно държание.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР