Пиоли: Беше позитивна година, отборът вече има изградени основиНаставникът на

...
Пиоли: Беше позитивна година, отборът вече има изградени основиНаставникът на
Коментари Харесай

Пиоли: Беше позитивна година, отборът вече има изградени основи

Пиоли: Беше положителна година, тимът към този момент има построени основи

Наставникът на Милан Стефано Пиоли дефинира 2020-а като добра година, само че посочи, постигнатото през нея към този момент е в предишното. Утре тимът му ще стартира новата година с посещение на Беневенто.

" Преди година започнахме да градим, само че към този момент имаме основи и би трябвало да прибавим мотивацията да се развиваме с всеки мач, да излизаме във всеки дуел с настройката за победа ", съобщи Пиоли.

" Нека не забравяме, че 2020-а беше добра година, тъй като всеки направи крачка напред в опит да разкрие оптималния си капацитет. Започваме годината с огромен възторг, убеденост и религия във опциите си ", добави той.

Той разяснява и метода, по който тимът му приключи годината, откакто съумя да обърне Лацио и да стигне до трагично 3:2: " Лацио е доста мощен тим и ни затрудни. Това, че се справихме с това предизвикателство, демонстрира израстване в манталитета. Сега би трябвало яхнем вълната на ентусиазма. Постоянно споделям на играчите, че би трябвало да дават повече, тъй като това, което направихме през 2020 година, към този момент няма значение ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР