Pinterest е нашето място, когато търсим модно вдъхновение, планираме мечтаната

...
Pinterest е нашето място, когато търсим модно вдъхновение, планираме мечтаната
Коментари Харесай

5 модни тенденции, които ще са хит през 2022 според Pinterest

Pinterest е нашето място, когато търсим фешън ентусиазъм, планираме мечтаната женитба или просто събираме хрумвания за дълго чакания ремонт вкъщи. От платформата разгласиха данни за най-хубавите фешън трендове, които ще се развият през 2022 година. Докладът Pinterest Predicts съдържа доста информация за това какво търсят потребителите, в това число стилните трендове, които към този момент стартират да се появяват в Instagram и TikTok. Така че, в случай че желаете да изпреварите събитията и да се запасите с настоящи фешън находки, ето какво би трябвало да добавите в дрешника си допустимо най-скоро.

1. Шахматен принт

Класическият скейтърски модел на кецове с шахмат в никакъв случай не е излизал от мода, само че принтът скоро ще бъде на всички места, освен върху краката ни. Трикотаж с шахматни квадратчета, деним, чанти и даже маникюр са във напредък във всяка цветова композиция, която можете да си визиите. Вече видяхме подмятания за тази наклонност да се появяват в Instagram, тъй че бъдете подготвени!

2. Перли

Честно казано, постоянно сме считали перлите за безконечна класика, само че има трендове по какъв начин да ги носите най-добре във всеки един миг. Тази година всичко опира до нетипичните перлени модели във връзка с форма, дизайн, цвят и разположение. Помислете за облекла, украсени с перли, талисмани с барокови колиета и несъответстващи перлени обеци.

3. Готик

Вашето яростно тийнейджърско минало се обажда и желае още един късмет да усъвършенства готическата хармония. Да, стилът на тъмния пънк се завръща, само че с много по-модерен поврат. Потребителите на Pinterest не просто желаят да облекат обичаните си черни тениски и да сложат кожени чокъри, а търсят занимателни способи да създадат наклонността малко по-лъскава.

4. Спално облекло

Нашата любовна спекулация със сатенените пижами към момента е мощна, само че през 2022 ще премине на напълно ново равнище. Тенденцията съчетава лекотата и комфорта на дневното облекло със сексапила и първокласното чувство на бельото. Помислете за ефирни нощници, топове, кафтани и даже тюрбани, в случай че желаете.

5. „ Допаминов” жанр

Модата постоянно е била занимателен метод да изразите възприятията и страстите си. Не би трябвало да е изненада, че смелите цветове и ярките шарки се оформят като най-голямата наклонност през 2022 година Да, всички бихме могли да внесем малко повече допамин в всекидневието си с ярки розови рокли, брилянтни сини чанти или тоалети в цветовете на дъгата.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР