Пинк знае нещо или две за изпълненията на живо и

...
Пинк знае нещо или две за изпълненията на живо и
Коментари Харесай

Запомнящата се вечер на Пинк с Тина Търнър и мощните изпълнители като Тейлър Суифт и Бионсе, на които се възхищава

Пинк знае нещо или две за осъществяванията онлайн и е разчувствана да види сътрудниците си изпълнителки да царуват в това царство.

Изпълнителката, която прави шлагери и изнася грандиозни концерти онлайн, допълнени от въздушна театрална работа през по-голямата част от своята близо три десетилетия кариера, сподели пред Los Angeles Times в изявление, оповестено в сряда, че е „ толкоз съкрушена “, че не Не мога да видя Тейлър Суифт или Бионсе да извършват на настоящите си концертни турнета, само че ги назова и двете „ мощни дами “.

„ Толкова съм разчувствана, че всички вършим това “, добави Пинк, която е в разгара на личното си турне „ Summer Carnival “. „ Преди бяха единствено мъжки групи като Aerosmith и Coldplay и Rolling Stones, а в този момент са единствено дами. Това е ужасно. "

Тя продължи да разказва уважението, което изпитва към артистите, които извършват онлайн, като сподели: „ Всеки актьор, който продава билети с името си, е работлива майка. Не съм от хората, които гледат шоуто на полувремето на Super Bowl и чакат да го намразят. Това са бикове, нечовешко е. Този човек, без значение дали ми харесваше или не, се изтеза, с цел да бъде там горе и да прави това.

Изпълнителката на “Raise Your Glass ” показа, че това, което взема под внимание, когато гледа осъществяване онлайн, е: “Чувствам ли се, че съм те опознала? Получих ли парченце от твоята душа? по-късно добавяйки: „ Звучеше ли добре? Пееш ли онлайн? "

Тя сподели, че Тина Търнър – която умря по-рано тази година на 83-годишна възраст – е била кумир и образец за нея като човек, който дава всичко от себе си на концерт и пее онлайн, даже когато гласът й е „ пресипнал “.

„ Отидох да я видя, когато беше на 69 години, а тя тичаше в близост в Christian Louboutins и танцуваше задника си “, спомня си Пинк в изявлението. „ Тогава тя прави пауза и аз би трябвало да се върна, да седна в съблекалнята й и да приказвам с нея. Тя беше толкоз магически човек – просто неземна. Когато се върна, тя направи своята акустична част и посвети останалата част от шоуто на мен. Огледах се в близост, с цел да се уверя, че всеки един човек там го е чул.

Пинк ще свири на стадион SoFi в Лос Анджелис в четвъртък. Тя също по този начин е подготвена да стартира северноамериканското си „ Trustfall Tour “ по-късно този месец.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР