Пилоти разказват, че са били свидетели на НЛО, които извършват

...
Пилоти разказват, че са били свидетели на НЛО, които извършват
Коментари Харесай

Пилоти съобщават за повишена активност на НЛО

Пилоти описват, че са били очевидци на НЛО, които правят такива маневри, които нито един земен аероплан не би могъл да извърши.Те споделят за светлини, които се появяват на едно място, изчезват и се появяват няколко секунди по-късно на друго място. Понякога тези светлини се движат на зигзаг или правят маневри, неосъществими за аероплан, дрон или ракета.Много откриватели на НЛО имат вяра, че някои от тези обекти са на извънземна технология, т.е. не са основани на Земята.Те стават толкоз известни, че даже НАСА се пробва да разбере какви са тези мистериозни обекти. Пентагонът също има собствен личен „ офис за НЛО “.Наскоро американски водачи на повече от 15 търговски самолета рапортуват, че през последните седмици са се срещали с неидентифицирани летящи обекти във въздушното пространство на Съединени американски щати.
Четете още: Доказателства за НЛО мистериозно изчезват от архивитеИзследователят, ефирен оператор и водещ Бен Хансен за първи път загатва за наблюдения на НЛО в обществените медии. Той употребява канала си в ЮТуб, с цел да разгласява няколко видеоклипа с детайлности за случаите.Според Хансен, водачите изясняват, че наблюденията са осъществени за интервал от седем седмици. Във всички случаи са следени светещи въздушни обекти.
НЛО се виждат във въздушното пространство от Средния Запад на Съединени американски щати до Западния Пасифик, само че това не са „ елементарни “ НЛО. Съобщава се, че обектите правят нетрадиционни въздушни маневри в затворен кръг. Някои водачи ги съпоставят със „ спортни коли от Формула 1 “.Няколко от видяните НЛО са неотложно докладвани на ръководителите на полети, само че не е известно да са провеждани публични следствия. И това е макар обстоятелството, че случаите са докладвани на най-малко един отдел на Федералната авиационна администрация.Любопитна поредност от наблюдения се случват преди няколко месеца – през август 2022 година Частен реактивен аероплан Gulfstream 650, командван от някогашния водач на F-18 от Военноморски сили Марк Халси и вторият му водач летят от Флорида до Хавай.Летейки над Лос Анджелис, те следят от 4 до 7 ярки обекта, летящи на височина от 1 500 до 3 000 метра извършващи безредни маневри, които земните самолети не могат да създадат. Те настояват, че „ това, което виждат, не е земна технология и е единственото нещо, за което мислят в оня миг “.Въз основа на странните маневри на НЛО и скоростта, която демонстрират, никой от водачите не счита, че те са стандартни самолети.Халси споделя на Хансен, че случаят е предаден, прегледан на „ частна среща “ и пратен на Обединеното командване на полетите.Няколко седмици след случая стартират да се появяват сходни известия за наблюдения на НЛО. Търговски водачи пускат повече информация за своите наблюдения, която в последна сметка стигна до обществените медии.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР