Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел заяви, че

...
Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел заяви, че
Коментари Харесай

Фетел: Работата във Ферари приключва само със спечелване на титлата

Пилотът на Ферари във Формула 1 Себастиан Фетел съобщи, че трите следващи победи, които отборът завоюва в шампионата няма да са от голяма важност, в случай че в края на 2019 година не бъде реализирана основната цел – продобиване на купата.

Германецът записа дебютен триумф през 2019 година, като победи в Гран При на Сингапур. Той все по този начин изостава фрапантно от краткотрайния водач Люис Хамилтън (Мерцедес), който има 296 точки против 194 за германеца. Съотборникът на Фетел – Шарл Льоклер също не е в по-добра позиция със своите 200 точки.

„ От много време съм тук във Ферари и мисля, че има единствено един метод отборът да се завърне, където му е мястото – като се завоюва титлата”, съобщи 32-годишният Фетел.

„ Подобна присъда може да наподобява прекомерно жестока, само че нещата са такива, каквито са. Реалностите са такива и ние работим по въпроса. Мисля, че през тази година ще ни бъде доста, доста мъчно да преобърнем нещата поради актуалната форма на Мерцедес през последните 14-15 надпревари.”

„ Имаме потребност от освен това, явно е, че се стремим да бъдем най-силния тим, а сега казусът не е подобен. Последните три надпревари бяха положителни за нас, тъй че това е добре за нашето самочувствие, само че ни следва още доста работа”, добави Фетел.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР