Пилотът на Ферари Карлос Сайнц-младши беше най-бърз в сутрешната сесия

...
Пилотът на Ферари Карлос Сайнц-младши беше най-бърз в сутрешната сесия
Коментари Харесай

Сайнц най-бърз в сутрешната сесия от втория ден на тестовете във Формула 1 в Бахрейн

Пилотът на " Ферари " Карлос Сайнц-младши беше най-бърз в утринната сесия на тестванията във Формула 1, а американският водач Логан Сарджънт също сподели солидно движение за " Уилямс ".

Сайнц записа най-хубавото време до момента за два дни проби. Той измина 70 обиколки, а най-бързата от тях беше за 1:32.486 минута. Сарджънт изостана единствено на 0,063 секунди с времето, несъмнено за най-меките и най-бързи гуми.

От 10-е водачи на пистата в утринната сесия Серхио Перес остана седми за " Ред Бул ", а Люис Хамилтън е осми за " Мерцедес ".

Времената в тестванията оферират единствено груба тенденция за същинските благоприятни условия на тима, като болидите постоянно са настроени по доста разнообразни способи, от време на време с огромни разноски за гориво, с цел да имитират цялостна отдалеченост на съревнование. Претендентите за купата може да се опитат да скрият действителното си движение от противниците, до момента в който по-малките тимове могат да се стремят към по-бързи времена за една обиколка.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР