Пилот заснема флотилия НЛО над Тихия океан …Пилот твърди, че

...
Пилот заснема флотилия НЛО над Тихия океан …Пилот твърди, че
Коментари Харесай

Пилот заснема флотилия НЛО над Тихия океан

Пилот снима флотилия НЛО над Тихия океан …Пилот твърди, че до момента в който летял над Тихия океан видял флотилия от НЛО. Успява да снима къс клип (ще гледате видеото по-долу) от 12 светлини, които наподобява се въртят и се движат с огромна скорост.Обектите се движат дружно през облаците в една и съща посока, като някои изчезват за малко и се появяват още веднъж.Чува се по какъв начин капитанът приказва със своя втори водач и споделя: “Не знам какво е това. Това е някаква странна нелепост. Това е нещо летящо … “
Четете още: Масивен НЛО, движещ се в облаците по време на стихия (видео)В един миг най-високата точка изчезва и се заменя с друга по-ниска, след което най-после всички те като че ли изчезват от полезрението.Изследователят Скот Уоринг показа видеото в своя канал в ЮТуб и го назова „ проява на мощ от извънземни “.Той прибавя:„ Това явно е знак, предопределен за военните сили на света, патрулиращи над тези морета. Искат да ги видят. “Какъвто и да е казусът, това сигурно е забавен материал.
Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР