Пилот на американския флот: НЛО вече са нещо обичайно за

...
Пилот на американския флот: НЛО вече са нещо обичайно за
Коментари Харесай

Пилот на американския флот: `НЛО вече са нещо обичайно за нас!`

Пилот на американския флот: „ НЛО към този момент са нещо всекидневно за нас! “Съвсем неотдавна, американската стратегия „ 60 минути “ излъчи изявление с някогашния водач на американския флот лейтенант Райън Грейвс.Грейвс споделя, че сред 2015 година и 2017 година, той и сътрудниците му са виждали странни летящи обекти (нарича ги с термина „ неидентифицирани въздушни феномени “, UAP) няколкостотин пъти, съвсем всеки ден.Повечето от тези наблюдения са над Атлантическия океан, край крайбрежията на Вирджиния, а други – край крайбрежията на Джаксънвил, Флорида.Пилотът декларира, че са виждали тези ултрабързи обекти толкоз постоянно, че са привикнали с тяхното наличие, само че били доста обезпокоени от тях. Той ги счита за „ опасност за националната сигурност “.


 Пилотът от американския флот Райън Грейвс: „ НЛО към този момент са нещо всекидневно за нас! “
Пилотът от американския флот Райън Грейвс: „ НЛО към този момент са нещо всекидневно за нас! “Изтребителската ескадра F/A-18 на Грейвс съвсем всеки ден от 2015 година до 2017 година засича маневрени сферични обекти, летящи в лимитирано въздушно пространство покрай Вирджиния Бийч.Пилотът споделя: “Честно казано, тормозя се. Знаете ли, в случай че са тактически самолети от друга страна, това щеше да е главен проблем. ”Сенатор Марк Рубио, който също взе участие в предаването „ 60 минути “, се съгласява с Грейвс. Той предизвестява, че НЛО в действителност съставляват сериозна опасност за националната сигурност, и че сенаторите „ към този момент не могат да им се смеят “.Рубио споделя: “Някои от моите сътрудници се интересуват доста от тази тематика, други се смеят, когато я повдигнем. Но не мисля, че можем да позволим стигмата на тематиката за НЛО да ни попречи да получим отговор на съществени въпроси. ”

 2 600x339 - Пилот на американския флот: `НЛО към този момент са нещо всекидневно за нас!` (видео)
Рубио твърди, че опцията тези НЛО, без значение дали са безпилотни летателни апарати или самолети от конкурентна военна мощ, или друга цивилизация, да нахлува във въздушното пространство на Съединени американски щати без позволение, би трябвало да притегли повече внимание и запаси.  Четете още: Голямото откриване стартира! Нов запис от Розуел демонстрира хуманоид на носилкаРубио продължава: “Искам да приемем това съществено и да разработим развой за това по какъв начин да се оправим с него. Искам да имаме развой за разбор на данните всякога, когато се появят. Да има място, където тези събития се каталогизират и непрестанно проучват. Докато получим отговори. Може би има доста елементарни отговори, а може би не … ”Миналият декември, когато Марк Рубио извършва длъжността началник на разследващия комитет на Сената, той прикани Пентагона да разсекрети отчетите за неидентифицираните въздушни събития. В резултат на следствието му е декларирано, че работната група на Пентагона по неидентифицирани въздушни обекти би трябвало да рапортува своите констатации на Конгреса до юни 2021 г.През миналия месец, в мрежата са оповестени няколко видеозаписа с НЛО наоколо до американски кораби, „ изтекли “ от военните. Получена е доста забавна информация, че през последните години НЛО са преследвани доста постоянно от американски военни кораби.

 Някои от НЛО, видяни от американската войска
Някои от НЛО, видяни от американската армияВ тази връзка, хората от Американското общество за НЛО са доста разчувствани и измежду тях се носят доста клюки, в това число, че през месец юни групата на Пентагона ще рапортува нещо доста значимо. Може би даже, че публично ще признае съществуването на извънземни.Според информатора Луис Елизондо, който също приказва в „ 60 минути “, отчетът за неидентифицирани въздушни феномени, който ще излезе скоро, може да разкрие най-големите провали в американското разузнаване от 11 септември.

 4 600x275 - Пилот на американския флот: `НЛО към този момент са нещо всекидневно за нас!` (видео)
От 2007 година до 2012 година, Луис Елизондо управлява Програмата за идентификация на авиокосмически закани, основана от тогавашния водач на болшинството в Сената Хари Рийд. Програмата е финансирана с 22 милиона $.Подобно на Рубио, Елизондо е имал достъп до някои класифицирани материали, които към момента не са оповестени, и също по този начин изрично декларира, че опасността от НЛО е действителна.В изявление за “60 минути ” той споделя: “Представете си технология, която може да претърпи претоварване от 6 до 700 g, която може да лети със скорост 13 000 благи в час, която може да заобикаля радарите, която може да лети през въздух, вода и евентуално пространство … ”Гледайте видеото.
Следвайте ни …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР