Пилот, летящ над Атлантика, забелязва странно червено сияние. Информация за

...
Пилот, летящ над Атлантика, забелязва странно червено сияние. Информация за
Коментари Харесай

Пилот снима плашещо червено сияние в Атлантическия океан

Пилот, летящ над Атлантика, вижда необичайно алено зарево. Информация за феномена е оповестена в обществената платформа Редит.Снимките са плашещи и потребителите на онлайн медията интензивно се пробват да намерят пояснение на явлението.Според обявата, алените отражения са нещо, което водачът в никакъв случай не е виждал. Това основава доста теории на конспирациите.Пилотът вижда блестящо червено-оранжево зарево преди политане, което е доказано, когато той прави прелиминарен обзор на фотографията на гърба на камерата. Предполага се, че на километри към него няма нищо друго с изключение на безконечен океан.Потребител на Редит написа:
„ Риболовни кораби в никакъв случай не са се групирали толкоз доста, че да концентрират толкоз доста светлина? За мен има два вероятни сюжета: 1. Рибни популации с дребни концентрации. 2. Рибарски лодки правят заводски лов на риба в Атлантическия океан. Нито една от тези хрумвания не е добра. Успех на рибите. “Други консуматори допускат, че това събитие “предвещава края на света “.

 1 - Пилот снима плашещо алено зарево в Атлантическия океан
Коментатор написа:„ Ако не бъркам, първата DOOM игра излезе през 2022 година, тъй че това е … И ето ги Демоните. Това е краят … “Четете още: Кървавочервено небе се появи над Джоушан, Китай (видео)Друг се „ майтапи “:„ В момента е толкоз горещо, че горски пожари стартират в океана … “Мнозина го съпоставят с поредицата „ Странни неща “.„ Дъстин се пробва да отвори портал към извърнат с главата надолу свят – това е безусловно Уотъргейт. “Подобно събитие е видяно през 2014 година от водача Ван Хейст.Той споделя:„ В нощта на 24 против 25 август 2014 година летях със 747-8 от Хонконг до Анкъридж. По време на полета над необятния Тихи океан, някъде югоизточно от съветския полуостров Камчатка, ми се случи едно от най-странните събития в живота ми.Около пет часа след началото на моя полет, с Япония надалеч зад нас, летях на 11 000 метра, а Аляска беше на към четири часа и половина.По радиото чухме Контролът на въздушното придвижване да приказва с други самолети, насочващи се към западното крайбрежие на Съединени американски щати за бойкот заради мощни трусове в Сан Франциско.Забелязах наситено червено-оранжево зарево да се появява пред нас и това беше доказано, когато погледнах визуализацията на фотографията на гърба на моя фотоапарат. Предполагаше се, че долу на стотици благи към нас няма нищо друго с изключение на безконечен океан.Първоначално изглеждаше като далечен град или група типични азиатски лодки за лов на риба на калмари, само че това нямаше смисъл в този регион. Светлините, които видяхме, бяха доста по-големи от приблизително огромен град или група лодки, само че също по този начин светеха в алено и оранжево вместо нормалните жълти и бели, които имат градовете или корабите.Колкото повече се приближавах, толкоз по-интензивно ставаше сиянието, осветявайки облаците и небето под мен с плашещо оранжево зарево, което човек би очаквал от солиден пожар на земята.И беше в част от света, където не трябваше да има нищо друго с изключение на вода … “
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР