Пилинг продуктите са един от най-ефикасните начини да намалим следите

...
Пилинг продуктите са един от най-ефикасните начини да намалим следите
Коментари Харесай

Пилингът през лятото

Пилинг продуктите са един от най-ефикасните способи да понижим следите на времето - те отстраняват мъртвия лекомислен пласт кожа, понижават тъмните петна и бръчките, и почистват в дълбочина. През лятото няма причина да стопираме използването им, само че би трябвало да имаме някои неща поради

Избор на верния артикул

Няма ограничаване за използването на пилинг съгласно възрастта. Добре е обаче да го съобразим с вида кожа и годините си. По-зрялата кожа се усеща най-добре с подобен, основан на алфа хидрокси киселините като млечна и гликолова. Те понижават фините линии и петната. Хората с мазна и склонна към акне кожа имат потребност от бета хидрокси киселини като салициловата, които понижават зачервяванията и възпаленията.

 Снимка 371632

Без пилинг заран

Пилинг маските вършат кожата по-чувствителна след приложимост. Затова не е целесъобразно да се употребяват заран през лятото - доста по-лесно може да се стигне до слънчеви изгаряния. През топлите месеци и времето, през което стоим с пилинг маската, би трябвало да е понижено на половина.

Антиоксидантен серум и UV отбрана

Току-що почистената кожа безусловно ще изпие продукта, с който ще я подхраним. Затова е добре да използваме най-качествените си кремове незабавно след пилинг, като върху тях наложително нанесен слънцезащитен артикул с фактор най-малко 30.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР