Пилатесът е тренировка, която използва малки повтарящи се упражнения за

...
Пилатесът е тренировка, която използва малки повтарящи се упражнения за
Коментари Харесай

Ползите, които тренировките по пилатес носят

Пилатесът е подготовка, която употребява дребни повтарящи се извършения за създаване на мощ и еластичност. Въпреки че е прочут като главен фокус на модалност, Пилатес е доста повече – ето за какво този вид подготовка е толкоз здравословна:
Може да понижи болката
 Как да изваем тяло с пилатес? Как да изваем тяло с пилатес?
Ако един път вечно решите да се доверите на пилатес упражненията, вие ще извлечете безчет изгоди от този ваш избор. Лесно и бързо мож...
Добре тренираните коремни мускули и вярната стойка могат да облекчат и предотвратят болката в кръста. Изследванията демонстрират, че пилатес може също да помогне за справяне с болката при хронични положения като артрит, като ускорява подвижността и укрепва психологичното здраве.
Подобрява настроението ви
Изследванията демонстрират, че постоянното упражняване на пилатес може да понижи тревогата и депресията и да усили равнищата на сила. Фокусът на тренировката върху дишането може също да усъвършенства равнищата на О2 в мозъка ви, с цел да ви помогне да мислите ясно.
Изгражда еластичност
Повтарящите се придвижвания на пилатес работят за удължение на мускулите и усилване на обсега на придвижванията ви, като всичко това, че може да усъвършенства гъвкавостта в тялото ви.
 Звездно намаляване Звездно намаляване
Съпругата на рап артиста Кение Уест, която се прочу с помощта на обилните си форми, наподобява много отслабнала през последните две седм...
Има ниско равнище на натоварване
И всички тези преимущества не би трябвало да идват за сметка на вашето здраве на ставите. Пилатес упражненията са щадящи, тъй че ставите, сухожилията и доста други могат да станат по-силни, без да се изтощават.
 
 
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР