ПиксабейАвстрия увеличава натиска за ваксинация.От края на следващата седмица отрицателните

...
ПиксабейАвстрия увеличава натиска за ваксинация.От края на следващата седмица отрицателните
Коментари Харесай

Австрия засилва натиска за ваксинация: Отрицателния тест вече не дава право за влизане в заведение, фризьор и събирания

Пиксабей

Австрия усилва натиска за имунизация.

От края на идната седмица негативните проби за ковид към този момент няма да са задоволителни за влизане в заведения за хранене, за услуги с непосредствен контакт, като да вземем за пример във фризьорските салони, и за събирания на 25 или повече души,

Австрийската столица Виена съобщи в четвъртък, че ще затегне рестриктивните мерки поради ковид и ще разрешава единствено на имунизираните или излекуваните от COVID-19 да влизат в заведения за хранене, да посещават фризьорски салони и да посещават по-големи събирания. Новите правила се вкарват в миг, когато ежедневното повишаване на броя на случаите в цялата страна доближи рекордно високи стойности за 2021 година - съвсем 8600 инфектирани.

" Ситуацията в цяла Австрия е сериозна ", съобщи на конференция кметът на Виена Михаел Лудвиг, който разгласи по-строгите правила за столицата. От края на идната седмица негативните проби за ковид към този момент няма да са задоволителни за влизане в заведения за хранене, за услуги с непосредствен контакт, като да вземем за пример във фризьорските салони, и за събирания на 25 или повече души, сподели той.

Процентът на имунизираните в Австрия се е задържал на 64% от съвсем деветте милиона души, което е под междинното равнище за Европейски Съюз от съвсем 67%. Две провинции са почнали да провеждат лотарии - в провинция Бургенланд премиите са коли - като част от акциите за имунизиране. Досега в алпийската страна са умряли повече от 11 400 души, инфектирани с новия ковид.

Процентът на имунизираните в Австрия се е задържал на 64% от съвсем деветте милиона души, което е под междинното равнище за Европейски Съюз от съвсем 67%. Две провинции са почнали да провеждат
лотарии - в провинция Бургенланд премиите са коли - като част от акциите за имунизиране. Досега в алпийската страна са умряли повече от 11 400 души, инфектирани с новия ковид.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР