"Пикът на намалението на слънчевата активност ще бъде в края

...
"Пикът на намалението на слънчевата активност ще бъде в края
Коментари Харесай

Топастролог посочи кога ще започне новата световна финансова криза

"Пикът на понижението на слънчевата интензивност ще бъде в края на 2019 година и началото на 2020 година Цикълът на слънчевата интензивност е 11 години. Точно преди 11 години, през 2008 година, избухна последната огромна световна финансова рецесия. Процесът тогава стартира на 6 октомври, когато имаше назадничав Меркурий и доста планети бяха във Везни и Скорпион “, споделя Рос.

Астрологът напомня и за „ черния понеделник “ на 19 октомври 1987 година "Веднага откакто Меркурий стана назадничав, пазарите на скъпи бумаги се сринаха. И това също е бил интервал на ниска слънчева интензивност. 1997-1998 година също бяха интервал на ниска слънчева интензивност, като тогава източните пазари се сринаха. Основният удар падна върху Индонезия, Виетнам, Тайланд, Хонконг и така нататък “, изяснява специалистът.

"Тя към този момент стартира да понижава, само че ще стане най-малка през идната година. Това допуска, че неизбежно ще се сблъскаме с нова финансова рецесия. Обикновено рецесията стартира, когато планетите навлизат в знака на Скорпион - знак на опустошение, а Меркурий става назадничав на 31 октомври (Меркурий постоянно символизира финанси, скъпи книжа). Следователно, съгласно моите прогнози, нас ни чака "черен понеделник ", или "черен вторник " на 4 или 5 ноември. Именно в тези дни пазарите на скъпи бумаги могат да претърпят провал ", предсказва той. Според прогнозата на Рос, този път рецесията ще засегне Съединени американски щати в по-малка степен.


Астрологът Влад Рос

"Като цяло, Америка се раздрусва от рецесия един път на 22 години. Според моите прогнози, огромна рецесия ще има в Съединени американски щати през 2030-те години. В резултат на тази рецесия Съединени американски щати може да рухнат като съществена финансова система, а доларът може да се обезцени. Подобна сложна обстановка поражда на Изток всеки 20 години. Сатурн и Плутон се съединяват през ноември тази година в знака на Козирог, който е обвързван с Китай. Въз основа на това може да се предвижда, че в този миг пазарите ще се срутен на изток, най-вече в Китай.Така че американските наказания против Китай може да обиден цялата международна стопанска система и вълната на новата финансова рецесия ще стартира точно в Китай като ще се популяризира в целия свят. Сатурн е знак на заледяване, застой, Плутон е знак на международната обстановка ", отбелязва специалистът.

"Много валути ще се срутен. Като цяло през ноември тази година или през март 2020 година ще избухне нова финансова рецесия, която ще стартира от Китай. Пазарният провал в Китай може да се случи през втората половина на февруари и март, когато Меркурий ще стартира своето ретроградно придвижване. Така че, международната финансова рецесия е неизбежна ", обобщава астрологът Влад Рос.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР