Pik.bgЖестокото убийство на българина в Ларнака е извършено от двама

...
Pik.bgЖестокото убийство на българина в Ларнака е извършено от двама
Коментари Харесай

Жестоки подробности: Двама руснаци наръгали 18 пъти българина Даниел! Съседи в Ларанка открили разложеното му тяло

Pik.bg

Жестокото ликвидиране на българина в Ларнака е осъществено от двама руснаци, предава Пик. Жертвата, българинът Даниел Н, 51, е бил открит в положение на напреднало разложение в дома си в Ларнака в петък, откакто съседи се оплакали за неприятен аромат, приближаващ от жилището, оповестяват " Български вести ".

Той имал нож в гърдите си и 18 рани на гърдите и гърба му, породени от изострен предмет. Установява се, че закононарушението е осъществено пет до седем дни преди тялото да бъде намерено.

Полицията съобщи, че доказателствата демонстрират, че преди убийството е имало битка, защото подът е бил затрупан с начупени мебели и кръв.

Когато 49-годишният руснак е бил разпитан благодарение на преводач, той отхвърли всяко присъединяване в делото и направи разнообразни изказвания. Той сподели, че би трябвало да познава Николов посредством руснак на име Андрей, който неотдавна е живял в същия апартамент с българина и евентуално е знаел повече за убийството.

Полицейските чиновници научили, че през последните два месеца, Андрей бил съквартирант с жертвата, те са работили дружно понякога за създаване на уеб сайтове и руснакът зависи финансово на жертвата. Съгласно същите свидетелства, нормално Николов и Андрей са прекарвали множеството дни дружно, обаче Андрей отсъствал през миналата седмица.

 

Той бил изключил мобилния си телефон и макар напъните на полицията в Ларнака и хората, които го познаваха, не можаха да го открият.

В неделя той най-сетне бе открит в жилището на 33-годишен мъж от Литва в Ларнака.

Попитан от полицията за убийството на Николов, обвиненият призна, че е умъртвил жертвата на 11 ноември, като го е намушкал след борба в жилището си.

 

Той твърди също, че 49-годишният руснак е участвал на сцената и е нападнат от Николов.

 

Според свидетелството на 57-годишния, откакто са направили закононарушението, двамата напуснали сцената на закононарушението в колата на 49-годишния. По-старият човек сменя облеклата си в различен апартамент, който е имал в Пила, и хвърля кървавите облекла в кофа за отпадък на пътя Ларнака – Декелия.

След това той останал в жилището в Пила до 13 ноември, преди да замине при литовецът, където бил открит шест дни по-късно.

Апартаментите бяха претърсени, само че не бяха открити никакви уличаващи доказателства.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР