Пиесата на абсурда на Мартин Карбовски, която носи заглавието „Крава”

...
Пиесата на абсурда на Мартин Карбовски, която носи заглавието „Крава”
Коментари Харесай

Карбовски прави тв лицата на пух и прах в Крава

Пиесата на парадокса на Мартин Карбовски, която носи заглавието „ Крава” ще бъде играна в Пловдив на 8 януари от 19 часа в Дома на културата „ Борис Христов”. Герой в спектакъла е кравата Мелпоменка, само че историята й е писана по същинския случай на пернишката чифтокопитна Пенка.

Преди няколко години тази крава доби интернационална популярност, като мина несъзнателно българо-сръбската граница и бързо се поддаде на ласките на сръбски бик.

След като Пенка бе върната назад в България, започнаха разногласия за това телето правата на евротеле ли ще има, или не.

Крава на пловдивска сцена няма да има.

" Става дума за това, че малкия екран подиграваше своите герои. Сега взехме решение да създадем пиеса, която да се подиграва на облиците от малкия екран ", изясни той.

В пиесата има всевъзможни персонажи, които са стереотипни облици за малките екрани.

Режисьор на комедията е Любослав Неделчев. Участват актьорите Владимир Солаков, Александра Койчева, Крис Атанасов/Михаил Михайлов, Тодор Кирилов, Симеон Димов, Любослав Неделчев и Антоан Петров-Анди.

Това не е първият опит на Карбовски да прави спектакъл. През 1998 се появи мюзикълът " Бог е почтен " в Пловдивския спектакъл.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР