Пиеро Никозия е популярен с участия в холивудски продукции. Завършил

...
Пиеро Никозия е популярен с участия в холивудски продукции. Завършил
Коментари Харесай

Италианският актьор Пиеро Никозия- Ако много силно желаеш нещо във времето, ще дойде моментът, когато мечтата се осъществява



Пиеро Никозия е известен с участия в холивудски продукции. Завършил школата на Лий Страсбърг , той взе участие във филми с Нино Манфреди, Джо Пеши, Терънс Хил, Антъни Куин , най- новият му филм е с Анхела Молина. Пиеро Никозия бе член на интернационалното жури  на фестивала „ Златната липа 2018 “, ето какво ще отнесе със себе си като прекарване от петте фестивални дни.

П.Н. За мен това е един доста прекрасен спомен, всичко, което претърпях ме обогати доста. Видях доста артисти с огромен гений , доста неща могат да се научат от артистите на Балканите. Сценариите са с друга тема и разискват разнообразни спорове, това спомага за едно единно европейско схващане. Много съм впечатлен от метода, по който ме одобриха на този фестивал и за мен е чест да отнеса в Италия тези усещания. Надявам се в бъдеще доста италиански актьори да допринесат за развиването на този фестивал. През 2019-та година  ще представим план „ Екок “, който ще включва българските градове – София, Варна, Велико Търново и  Пловдив. Сега съм доста повече уверен, че желая да подпомагам и желая да работя с България.

Ж. М. Имате впечатляващи изяви и партньорства с едни от най- огромните артисти в света, както и със световноизвестни  режисьори, като да вземем за пример Вим Вендерс.  Какво е прекарването от работата с немския режисьор Вим Вендерс.

П.Н. Това за мен беше фантазия , осъществен сън ! Беше фантазия, която не имах вяра, че се е осъществила, тъй като желанието ми да работя с Вим Вендерс беше доста огромно и датира от преди доста години. Запознахме се по време на фотосите. Бях впечатлен от прецизността, с която той ни показваше всичко, което искаше от нас. Преди това бях прочел книгите му за киното. Смятам, че нещата, които ми се случват са резултат от закона за привличането. Работил съм с Антъни Куин, Терънс Хил , с Джо Пеши и всичко това вътрешно съм уверен, че е обвързвано със закона за привличането. Мисля, че в случай че един артист желае нещо доста мощно във времето, ще пристигна моментът, в който той ще реализира тази своя фантазия, това свое предпочитание. Това безусловно ще се случи !

Ж. М. Това, че сте сицилианец, прави ли ви по- друг като артист?

П.Н. Да, да вземем за пример, моята най- добра сътрудничка в Рим е Деница Нова , тя е родена в София и е българка, само че живее в Рим. В момента дружно работим върху един план, който ще бъде приключен и подготвен за показване през 2019-та година. В основата на този план е идентичността , б азира на на една история . Освен това желая да отбележа, че бях в прелестни връзки с моите сътрудници от журито и беше доста мъчно да определим премиите, тъй като аз персонално бих желал да дам още доста награди.

Интервюто с Пиеро Никозия можете да чуете в атачмънта.





Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР