Пиер-Емерик Обамеянг потвърди, че влошаване на взаимоотношенията с мениджъра на

...
Пиер-Емерик Обамеянг потвърди, че влошаване на взаимоотношенията с мениджъра на
Коментари Харесай

Обамеянг: Артета имаше проблем с мен

Пиер-Емерик Обамеянг удостовери, че утежняване на взаимоотношенията с мениджъра на Арсенал Микел Артета са съдействали за решението му да се причисли към Барселона със свободен трансфер.

Нападателят си потегли от северен Лондон в последния ден на зимния трансферен прозорец, откакто загуби капитанската си лента на „ Емиратс “ през декември заради дисциплинарно нарушаване. Късната му поява като запаса при провалянето на „ топчиите “ от Евертън с 1:2 на „ Гудисън Парк “ на 6 декември се оказа и последният му мач клуба, поради и спора сред двамата.

„ Мисля, че просто той (Артета) имаше проблем. Не мога да Ви кажа доста по въпроса. Той не беше благополучен, това е. Не мога да кажа нищо повече, тъй като това се случи. Аз не бях благополучен и в този момент се усещам по-добре. Имаше няколко комплицирани месеца. Понякога във футбола е по този начин. Ако трябваше да кажа нещо по тематиката, щях да кажа, от мое име, че в никакъв случай не съм желал да върша нещо неприятно. Сега би трябвало да оставя това в зад тила ми, то е към този момент в предишното. Искам да мисля за сегашното “, сподели габонецът на формалното си показване на „ Камп Ноу “.

Той е насочен освен към завръщане в групите на Шампионска лига, само че и към спечелването на най-престижния европейски клубен шампионат с екипа на " блаугранас ": " Барса е популярен клуб, който би трябвало да завоюва Шампионската лига, поради това пристигнах тук. Ще направя всичко по силите си, с цел да върна тима в групите на ШЛ и по-късно да спечелим шампионата. Винаги съм мечтаел като дете да играя в Ла Лига. Това е опцията на живота ми. Барса е един от най-хубавите клубове в света, по тази причина съм тук. Всичко е доста добре, в действителност. Когато пристигнах тук, ще Ви кажа истината, се почувствах доста добре. Хората се отнасят доста добре с мен, доста съм благополучен. Това е като сън, от който не съм подготвен да се събудя. Мечтаех да играя тук отдавна. Ще работя доста интензивно, с цел да продължа да играя допустимо най-дълго. Ще дам всичко от себе си и би трябвало да покажа своята благодарност към клуба. За мен е чест да бъда тук ", добави още нападателят.

Обамеянг подписа тригодишен контракт с каталунците до 30 юни 2025. Той има уговорка за вероятно преустановяване на договора след 18 месеца, а откупната му уговорка е на стойност 100 млн. евро.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР