Пиари са запретнали ръкави и лъскат образа на председателя на

...
Пиари са запретнали ръкави и лъскат образа на председателя на
Коментари Харесай

Пиари чистят образа на Караянчена от този на “проста кърджалийска п….а”

Пиари са запретнали ръкави и лъскат облика на ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчена от този на “проста кърджалийска п….а ”.
Припомняме ви, че в запис тя бе наречена по този начин от глас, който наподобява на премиера Бойко Борисов. Международни експертизи сочат, че това е точно той.

Пиарският екип Караянчева работят по добре познатата класическа скица за почистване на имидж - присъединяване в мероприятия и куп фотоси. Ако може всеки ден по няколко. Именно в тази връзка, тя взе участие през днешния ден във военно-църковния обред на емблематичния исторически връх Каймакчалан, където беше почетена паметта на починалите български воини през Първата международна война при трагичните сражения през 1916 година

На фотография Цвета Краянчева се подреди до някогашния началник на ДАНС, в този момент консул в Гърция, Владимир Писанчев. Докато той ръководеше ФБР, службата е раздираше от кавги, изключително по времето на кабинета Орешарски. Според медийни изявления Писанчев е обвързван с избрани кръгове от задкулисието на страната.

В желанието си Караянчева да се хареса на норода, пиарите несъмнено пресоляват манджата. Така цитатът от през вчерашния ден, че “жената е като пакетче чай - не се знае какъв брой е мощна, до момента в който не я пуснеш в гореща вода”, в действителност и донесоха повече негативи. Оказа е, че въпросната ирландска сентенция, се е употребила към този момент в разнообразни речи.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР