Пиарът Наско Лазаров изказа пред Lupa.bg своето възмущение от сервитьора,

...
Пиарът Наско Лазаров изказа пред Lupa.bg своето възмущение от сервитьора,
Коментари Харесай

Трябва ли клиентите да са с каски в заведението на Ричард?

Пиарът Наско Лазаров изрече пред Lupa.bg своето отвращение от сервитьора, който наби клиент в настоящо столично заведение. Грозната сценка по какъв начин келнер удря клиент, освен това почтен, се разигра във вторник вечерта. Столичанинът Явор Павлов вечеряше с другари в ресторанта на шефа на Асоциацията на хотелиерите и ресторантьорите Ричард Алибегов. Наско Лазаров, който постоянно посещава настоящите столични клубове не може да повярва на видяното в клипа и е извънредно отчаян от въпросното заведение.



Ето какво разяснява той пред уеб страницата ни:

" В потрес съм от случилото се в " Рафи ". Нямам думи за отношението на сервитьора към клиента. Винаги клиентът е Цар! Поведението му не търпя, не бих отишъл във въпросното заведение. Трябва ли клиентите да си носят каски като вървят там?
Българинът и тук си споделя тежката дума. Не предсказвам хубави вести оттук насетне за въпросния обект на Витошка. Между другото преди памдемията се пръскаше догоре, в този момент обаче, когато минавам усещанията са ми че има огромен отлив на кленти. Пожелавам им да имат единствено позитивно отношение към клиентите си, които изцяло го заслужават. С трици маймуни мъчно се ловят! "



Така трбва да вървят клентите в " Рафи "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР