Пиар ли е решила да си прави изпълнителката Сантра?! Това

...
Пиар ли е решила да си прави изпълнителката Сантра?! Това
Коментари Харесай

Мрежата завря след като 38-годишната Сантра си показа публично...

Пиар ли е решила да си прави изпълнителката Сантра?! Това допускат множеството от потребителите в нета след фотографията, която тя си постна и която болшинството дефинираха като скандална или най-малкото несъответствуваща за мрежата.



Сантра, която роди първото си бебе на 38 години, реши да се пусне пред всички, до момента в който кърми дребната си дъщеря. Певицата изяснява, че поддържа акцията за това родителките да имат правото да хранят бебетата си по най-полезния и натурален метод, освен това на всички места, където им се наложи.

Потребителите обаче не укориха Сантра, че се е присъединила и подкрепила идеята, а че преднамерено самата тя се навира в очите на всички, с цел да се популяризира изтимаро.

" Едно е да изповядваш нещо, да подкрепяш нещо и да го правиш, а напълно друго да се съблечеш и да се пуснеш пред милиони - вижте ме каква съм и какво върша! Ами прави го, приказва за това, само че останалото е обезверен опит да привлечеш вниманието към себе си ", разясняват в нета.

Знаем, че бащата на бебето на Сантра е много по-малък на години от нея. Това е Кристиян Дончев, който преди време мачкаше и чаршафите на плеймейтката от Девин Ася Капчикова.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР