Пианистът Евгени Генчев е срещнал любовта във втория сезон на

...
Пианистът Евгени Генчев е срещнал любовта във втория сезон на
Коментари Харесай

Новият Ерген срещнал любовта си в предаването

Пианистът Евгени Генчев е срещнал любовта във втория сезон на шоуто " Ергенът ", където е основно настоящо лице. Епизодите бяха снимани през есента в Турция, а ще бъдат предавани идващия месец по Би Ти Ви. Още занапред се приказва, че виртуозният музикант си е намерил гадже измежду 25-те кандидатки за сърцето му. За това го издаде Благовеста Бонбонова, която взе участие в първия сезон на предаването, само че не стигна до край. 

Наскоро Блага гостува в известен подкаст и се изпусна, че за разлика от предшественика си Виктор Стоянов, Генчев май е срещнал любовта в лицето на една от момите в шоуто. По-късно изявлението с нея бе изтрито. Явно миньончето е издало детайлности, които не е трябвало да разкрива. Г-ца Бонбонова сподели още, че се познава с някои от настоящите участнички – те й споделили детайлности, а и разменили скъп опит. Даже леко им завиждала, тъй като по думите й Евгени бил доста по-чаровен и приветлив от Виктор, изключително с къса коса.

Водещият Наум Шопов също наскоро написа в обществената мрежа, че новият сезон съгласно него е доста по-интересен от миналогодишния. И добави, че са работили съвсем непрекъснато в Бодрум, само че резултатът си заслужавал.

Вече станаха ясни и лицата на дамите, които ще се борят за вниманието на 33-годишния пианист. Някои от тях са познати, други са кандит-инфлуенсърки, които занапред ще набират известност.

В " Ергенът " 2 ще забележим две поп фолк певици, които може и да са известни на върлите чалга почитатели, само че не и на необятната общност. Едната е изпълнителката Джия, чието същинско име е Гергана Анчева. Търди се, че тя желала да напомпа рейтинга си и по този начин да си подсигури повече участия по чалготеките. Е, нямала нищо срещу и да се влюби, тъй като в последно време никак не й вървяло в сантиментален проект. Последният й другар – футболистът Радослав Цонев, я зарязал. Оттогава хубавицата била в търсене на нова любовна тръпка.

Другата фолк певица, която ще забележим в " Ергенът " 2, е Крисия D – с този псевдоним изгрява на родната музиклана сцена в дует с сътрудника си Галин. Тя е на 29 години и е от Гоце Делчев. За нейно страдание, до момента не е съумяла да изкара запаметяващ се шлагер, само че може в шоуто да направи по-голямо усещане.

" Аз не съм имала доста връзки в живота си, само че по този начин се случи, че дадени връзки завършиха по мъчителен метод. До огромна степен моят опит в любовта досега е разочароващ. Лошото е, че когато изживяваш нещо отрицателно, то по този начин те завладява, че ти не си пълностоен по никакъв метод за себе си и за личната си работливост. Но никога не упреквам персоналните катаклизми за моите професионални пропуски. Въпреки всичко, което съм претърпяла в персонален проект, към този момент си поисквам една огромна обич. Не считам, че това ще е спънка в работата ми. Смятам даже, че може да бъде прелестно ентусиазъм ", разказвала е Крисия за персоналните си несполуки.

Сред участничките в новия сезон на " Ергенът " е и " Мис Вселена България " за 2022 година – Кристина Пламенова. Блондинката е печелила и състезанието " Мис София " през 2019 година 26-годишната красавица е родена в Бяла Слатина, приключила е право. Тя се яви и на международния конкурс " Мис Вселена " при започване на януари. Събитието се организира в Ню Орлиънс, Съединени американски щати.

" Всичко се случи доста бързо. Трябваше да се погрижа за тоалетите си.  Беше ми нужен народен костюм и аксесоари към него. Сдобих и с вечерна рокля, която не е просто рокля, а изкуство – ръчно направена и изрисувана, тя споделя цяла история с изобразен феникс ", споделяла е  русокоската за подготовката си.

По всяка възможност обаче нито една от гореспоменатите дами не е влезнала под кожата на Генчев и финалистката е друга, написа HotArena.

Хора от кухнята на шоуто настояват, че всички моми страдали от извънредно безсилие по време на фотосите в Бодрум. Екипът гледал по-бързо да завърши с работата и да се върне в България, с цел да не се дават спомагателни пари за наеми, гримьори и така нататък Момичетата били набутани по 6 в стая и въобще не разполагали с персонално пространство. Повечето останали доста неприятно сюрпризирани от действителността. Те чакали с часове единствено с цел да се доредят до банята и нямали време нито за отмора, нито за първокласен сън. Някои от тях се разболяли.

Мераклийките за популярност бъхтели съвсем непрекъснато пред камерите. " Ергенът " бил по-свободен от отговорности, но кандидатките за сърцето му снимали до дребните часове на нощта.

Музикантът към този момент даде поръчка, че е по-емоционален от фитнес гурото Виктор Стоянов. За последния се знае, че сега е привързан с влогърката Мария Тарашманова. Те почнали случка още преди заминаването му за Турция, само че дистанцията ги отдалечило. Миловидната русокоска не била изключително щастлива от този факт, но се надявала, че той ще си тръгне без дама, както и се случило след това. Нацепеният мачо бързо открил, че с победителката Виктория Капитонова нямат допирни точки. С другата му любимка Александра Гърдеева сякаш останали другари, само че в реалност към този момент не поддържали връзки. В изявление преди няколко седмици Виктор загатна, че е отчаян от Би Ти Ви и се усеща измамен от предаването.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР