Пианистът Евгени Генчев е прекарал през леглото си хубавицата Боряна

...
Пианистът Евгени Генчев е прекарал през леглото си хубавицата Боряна
Коментари Харесай

Евгени и тази участничка го направили още по време на снимките на шоуто

Пианистът Евгени Генчев е прекарал през леглото си хубавицата Боряна Лекова от Перник, издават от кухнята на шоуто „ Ергенът “, пише „ Уикенд “. Това се случило още по време на фотосите на предаването.

Разбира се, камерите не са снимали детайлности от интимните им прекарвания, само че дългокраката брюнетка се похвалила, че с музиканта са стигнали до дъно.

Евгени имал право да предложения част от претендентките във вилата си и се спрял на Боряна. Че е притеглен от нея, пролича и в един от последните епизоди, когато се натискаха в градината на имението.

Загорелият пианист по този начин награби перничанката, че несъмнено щеше да свърши още на пейката, в случай че не бяха камерите. За по-сериозни усеща обаче не можело да става дума. Привличането им било единствено на физическо равнище, издават осведомени.

“Харизматичен, образован, прочувствен ”, с тези думи Боряна обрисува виртуозния музикант. Тя добавя, че се e чувствала ужасно по време на присъединяване си в шоуто.

Евгени съумял да я предразположи, тъй като имал особено отношение към нея.  “Това в най-голямото премеждие в живота ми – страст, която ми е мъчно да опиша с думи. Всичко стана на смешка – желаех да предизвикам себе си, да изляза от зоната си на комфорт. Имах потребност да изживея нещо друго и разтърсващо. Почти от самото начало имах ужасно терзание от камерите, първоначално бе най-осезаемо “, разяснява Лекова в обществената мрежа.

Боряна удостовери, че участничките нямали задоволително време за сън, тъй като снимали до късно през нощта. „ Вечерните коктейли продължаваха сред 3 и 5 часа. Трудно е да кажа, тъй като нямахме визия за времето. Нямахме достъп и до телефоните си. Да се откъснеш напълно от външен свят, безда имаш визия за него – неповторимо! Бих го повторила! “ споделя 2 9 – годишната мома.

 undefined

Хубавицата е от Перник и се занимава с продажба на коли. Определя се като „ извънредно усмихната, лъчезарна, образована и стилна млада дама “, само че признава, че не е изцяло задоволена от постигнатото досега – както в персонален, по този начин и в професионален проект. Имала е няколко несполучливи връзки в предишното, но горчивият опит в любовта не е умъртвил вярата ѝ, че някой ден въпреки всичко ще срещне верния мъж. Едва ли обаче това е Евгени.

Пианистът от Пловдив бил много своеволен и се е целувал с съвсем всички участнички в предаването, а с Боряна стигнал и до леглото.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР