phyre e първият български дигитален портфейл, който предлага дигитализация на

...
phyre e първият български дигитален портфейл, който предлага дигитализация на
Коментари Харесай

Сигурни и удобни безконтактни плащания с българското приложение phyre, вече налично в Huawei АppGallery

phyre e първият български цифров портфейл, който предлага цифровизация на разплащанията и картите за преданост

В портфолиото на онлайн магазина за приложения на Huawei - AppGallery, потребителите могат да се възползват от разнообразни функционални и практични решения. Всички приложения в 18-те категории, измежду които финансови, приложения за извършване на покупки и пътешестване и така нататък, са подбрани и създадени с най-високи равнища на сигурност. AppGallery подсигурява сигурността на приложението посредством механизми като верификация на същинско име на разработчици и четиристепенна отбрана.

phyre e българско сертифицирано мобилно приложение, позволявaщо на потребителите да цифровизират финансовите си активи и карти за преданост и да ги употребяват непосредствено от мобилния си телефон. Дигиталният портфейл обезпечава безконтактно заплащане на всеки ПОС терминал, бързо и елементарно, единствено със смарт телефон. Благодарение на разширените функционалности на phyre, потребителите могат да употребяват и картите си за преданост от своя мобилен портфейл, като оставят пластиките вкъщи.

Безспорно преимущество на мобилното приложение е опцията на потребителите да споделят финансови средства с другари и родственици единствено с един клик. Изпратената сума се получава незабавно и може да се употребява незабавно. Също по този начин, паричните прехвърляния сред потребителите в цялата мрежа на phyre, която включва A1 Wallet и Pay by Vivacom, са без спомагателна такса за услугата. Независимо дали се наслаждавате на пътешестване в чужбина или желаете да споделите сметката за обяд с обичан другар, преводите сред потребителите на phyre, A1 Wallet и Pay by Vivacom, улесняват живота ви и вършат преживяването по-приятно.

Като в допълнение улеснение, мобилното приложение phyre поддържа и онлайн извършване на покупки посредством безвъзмездна виртуална карта Mastercard, при което са спазени всички нужни механики за сигурност на персоналните ви данни.

Нещо повече, цифровият портфейл е съпроводен от безвъзмезден личен IBAN, с който може да получавате заплатата си, както и да пращате банкови преводи в лв. и евро. phyre предлага и функционалността Expenses Мanager, благодарение на която можете да наблюдавате месечните си разноски и да оптимизирате бюджета си.

Безконтактните разплащания, преводи сред потребителите, точки за преданост, извършване на покупки онлайн и ръководство на персоналните финансите - събрани в едно само приложение. Мобилният портфейл phyre към този момент е разполагаем и в каталога на най-предпочитаните и сигурни приложения на магазина AppGallery на Huawei.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР