ПГ на ГЕРБ - СДС внесе предложение за промяна в

...
ПГ на ГЕРБ - СДС внесе предложение за промяна в
Коментари Харесай

ГЕРБ - СДС предлага санкции при отказ за кръвен тест при управление на МПС след употреба на алкохол

ПГ на ГЕРБ - Съюз на демократичните сили внесе предложение за смяна в Наказателен кодекс за наказания при отвод за кръвен тест при ръководство на МПС след приложимост на алкохол или наркотични субстанции. Това разгласи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова във фейсбук. " Нужна е и обновена тактика за битка с опиатите - освен документ, а цялостна, настояща, всеобхватна и ангажираща обществото ни идея ", добавя тя.

По думите й са нужни нови благоприятни условия за лекуване на наркозависимите, психотерапевтични стратегии и превантивни центрове със специфичен фокус към малолетни и малолетни лица.

 

Атанасова подчертава върху безвъзмездни стратегии и психична поддръжка за фамилиите на употребяващи опиати или наркозависими малолетни и малолетни.

 

" Нужно е превъзмогване на стигмата и прям диалог за казуса.

Време е да действаме! Заради децата на България. Незабавно! Заедно! ", показва Атанасова. 

 

Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи заслужават поддръжка в напъните им против разпространяването на опиати. Когато институциите си партнират против толкоз общественоопасна активност е наложително да получат и нужните законови принадлежности за осъществяване на задачите си ", безапелационна е Атанасова.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР